„Tai visiškai nauja daina, nors pagrindinė dainos frazė „Su pirma saulės šviesa grįši tu pas jį, o aš pas – ją“ ir priedainio akordų seka mano galvoje susidėliojo dar prieš keletą metų. Visi žino, kad mėgstu ilgai pasėdėti studijoje prie kiekvienos savo dainos. Ši daina irgi ne išimtis – ją studijoje gludinau visus metus“, – šypsodamasis pasakojo „Lemon Joy“ vokalistas ir dainų autorius Igoris Kofas.


 
Atvirų, tačiau tuo pačiu ir šiek tiek filosofiškų tekstų nevengiantis dainininkas sako, kad ši daina yra apie sudėtingus vyro ir moters santykius: „Puikiai žinome, kad ne viskas gyvenime klostosi taip, kaip norėtumėme – net šviesiausi jausmai neretai nusidažo tamsiausiomis spalvomis. Mano gyvenimas  – ne išimtis. Visuomet dainose esu labai atviras, o šioje dainoje – net per daug atviras. Mes galim pasiduoti tai neleistinai akimirkai, kai „mūsų širdys plaka uždraustu greičiu“ ir po to labai gailėtis, arba, atvirkščiai – plaukti pasroviui ir elgtis taip, kaip liepia širdis, o ne protas. Vis dėlto pastebiu, kad mes visi kovą su sveiku protu dažniausiai pralaimime.“
 
Tačiau dainininkas įsitikinęs, kad net iš beviltiškiausių situacijų galima išsigelbėti, jei džiaugsiesi kiekviena gyvenimo akimirka. „Tokiu atveju tavo gyvenimo minusai taps pliusais“, - juokais filosofuoja žinomas dainininkas.
 
Paskutinis „Lemon Joy“ albumas pasirodė daugiau nei prieš dvejus metus – 2011-ųjų gegužę. Jį lydėjo keli singlai, o sėkmingiausiu tapo 9-ojo dešimtmečio dvasia alsuojanti daina „Kažkada“. Ji tapo vienu didžiausiu grupės hitų per visą diskografiją.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (155)