Turint galvoje, kokie tai atlikėjai (Lady Gaga scenoje visuomet elgiasi iššaukiamai, o R. yra R.), veikiausiai buvo galima tikėtis, kad abu dainininkai pereis prie sekso per drabužius. Tačiau patikėti tokiais dalykais visuomet būna sunku, kol nepamatai to savo akimis.

Iš pradžių rizikinga Lady Gagos iškirptė ir blizgantis kombinezonas pasirodė pernelyg paprasti, vertinant pagal jos pačios standartus. Tačiau tuomet į sceną įžengė R. Kelly. Kaip dažnai nutinka R. Kelly atveju, atmosfera iš karto įkaito. Lady Gaga atsiklaupė priešais jį oralinį seksą primenančia poza. Tuomet ji pradėjo dainuoti gulėdama scenoje ant žemės, o R. Kelly prislinko prie jos ant savo rankų bei kelių ir virš Lady Gagos kūno pradėjo daryti „atsispaudimus“.

Galiausiai jis pakėlė ją nuo žemės ir leido jai trintis ratu aplink savo klubus.

Lady Gaga buvo ir viena vakaro vedėjų. Kai kurios jos parodijos buvo gana juokingos, ypač ta, kuri vaizdavo Kim Kardashian ir Kanye Westą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)