„Pristatoma daina – pirmoji mano sukurta soliniam albumui. Buvo 2010-ųjų ruduo. Kai dabar pagalvoju, ruduo – niekuo nesiskiriantis nuo 2013-ųjų. Toks laikas, kuomet akla nuo rūko meilė ašarom pratrūksta ir nieko negali padaryti, tik laukti gruodžio su savo blizgančiais skambaliukais“, – romantiškomis mintimis pokalbį pradeda atlikėja. Giedrė tikina, kad džiaugiasi galimybe visus liūdnus ir džiaugsmingus išgyvenimus sukelti į dainas. Šis kūrinys – ne išimtis, nes, rodos, viską ką sukūrusi Giedrė yra perleidusi per save.

Kalbant apie „Leisk man atsimerkti“ kūrinio skambesius, atlikėja pamini: „Su muzikantais, padėjusiais man įrašyti šią dainą, juokaujame, kad tai mergaitiškas “drum ‘n bass”. Lengva, nostalgiška daina, kurios tekstas neturi daug prasmybių, todėl ir sunku kažką pasakoti apie žodžius. Tikiuosi, kad daina „Leisk man atsimerkti“ suras nemažai klausytojų, kaip ir kitos mano dainos, o klausytojai dainoje atras dalelę savęs“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (246)