Tarp būsimų lapkričio vardų linksniuojamas ir „Chocolate Puma“ duetas, ir dar vienai sausakimšai nakčiai sugrįšiantis James Zabiela.

Šeštadienį „Exit Vilnius“ sceną perims Ignas ir Jovani. Vaizdų paduos egzotiškos šokėjos – laukia dar vienas nuogas ir šokiruojantis klubinio teatro „Freak Show“ pasirodymas.

Lygina su futbolu

Jau 20 metų aktualumo neprarandantis Moguai, garsus ne tik asmeniniais hitais, bet ir remiksais tokiems atlikėjams kaip Moby, „Underworld“, Beyonce ar Britney Spears, šiuo metu išgyvena antrąją karjeros bangą.

Jos kaltininkas – skandalistas Deadmau5, kurio kompanija „Mau5trap“ 2010 metais išleido Moguai albumą „WE AR LYV“ ir atvėrė prodiuseriui sunkius Amerikos klubinės industrijos vartus. „Darbas su Deadmau5 mano skambesį praturtino emocionalumu“, – sako pats Moguai, savo muzikai šiandien klijuojantis spalvingą emocinio – vintažinio – elektro – pankroko etiketę.

Nusakyti savo karjerai atlikėjas pasitelkia futbolo žodyną. „Esu tarsi antrajame rungtynių kėlinyje, ir veiksmas – tik intensyvėja. Žaidimas vyksta tarptautinėje lygoje ir už tai galiu dėkoti internetui. Tiesiog neįtikėtina, kad kūrinys gali taip greit tapti populiarus. Šiandien įmanoma tapti mega žvaigžde vos per kelias sekundes“, ­– dabartinėmis galimybėmis neatsistebi Moguai.

Moguai - „Can't Stop“:

Patinka ir švęsti, ir linksminti

Pirmą kartą į Vilnių atvykstantis didžėjus sako, kad jo slaptas ginklas – užsiimti tuo, ką mėgsta. „Man pačiam patinka linksmintis ir aplink matyti žmones, švenčiančius taip, tarsi tai būtų jų paskutinė naktis. Štai kodėl tuo užsiimu“, – sako Moguai.

Prodiuseris atskleidžia, kad studijoje siekia vizualizuoti muziką, kurią norėtų girdėti klube ar festivalyje. „Jeigu man atrodo, kad vienas ar kitas garsas veiks, taip manys ir 100 tūkstančių festivalininkų“, – savo nuojauta neabejoja prodiuseris.

Šiemet po ilgos pertraukos atgaivinęs asmeninę leidyklą „PUNX“, Moguai nespjauna ir į kitų kompanijų pasiūlymus. Prodiuserio kūrinius leidžia tokie gigantai kaip „Size“ ar „Spinnin“. Pastarojoje pasirodė ir paskutinis Moguai darbas – aštrus ir energingas „Can‘t Stop“, penktadienį visa jėga skambėsiantis „Exit Vilnius“ tribūnoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)