Klubinėtojai ne tik norėjo įspūdingai atrodyti iš Amerikos atkeliavusios šventės metu. Svarbiausias jų tikslas - savo kostiumu ir grimu išgąsdinti kitus.

Tiesa, buvo ir tokių, kurie mieliau į šventę atvyko apsirengę kasdienius drabužius ir dėl Helovino kostiumo nesuko sau galvos.

Helovino vakarėlio akimirkos LOFTE - DELFI nuotraukų galerijoje:

Klubas "Disco 311 Buddha" savo svečius pasitiko kardinaliai pasikeitusioje aplinkoje... vakaro akcentu tapo šokėjai "Diamond Soul Factory", atlikę šiurpiąją šou programą!

Ieškok savęs nuotraukų galerijoje:

Sostinės kokteilių klube POSH buvo galima pamatyti įvairiausių Helovino personažų: nuo seksualių katyčių iki baisiųjų monstrų. Bene labiausiai visus lankytojus nustebino persirengusių vienuolių kompanija, surengusi POSH klube pamaldas prie atsinešto kryžiaus.

Įsimintiniausios vakarėlio akimirkos - DELFI foto galerijoje:

Nuo Vilniaus neatailiko ir Šiauliai. Baisiausia metų naktis neišgąsdino linksmiausių kokteilių baro "Happy Mosquito" lankytojų - jų veiduose neblėso šypsena, o vaiduokliškai nusiteikusių barmenų dėka rankose nestigo gėrimų! Siautulingos, viliojančiai baisios, tačiau itin linksmos Helovino akimirkos jau nuotraukų galerijoje!

Kokteilių bare "Pantera" taip pat vyko Helovino linksmybės. Vakarėlyje linksminosi ir keletas garsenybių: modelis Eglė Štandaitė, Donatas Baumila su buvusia žmona Daine.

Helovino naktį į paties Belzebubo įrengtą rezidenciją klube „Tarantino“
šauniausi sostinės klubinėtojai rinkosi linksmintis iki paryčių. Pragaro
varpų gaudesiai, šiurpūs padarai ir sunkiojo roko legendos klube užkūrė
tikrą peklą. Dangiški ir pragariški personažai šėlo Viktoro Diawaros,
Donny drumz ir dj Sandy Kid ritmais, o atmosferą šokių aikštelėje dar
labiau kaitino koketiškos Helouvyno vakarėlio herojės:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (201)