„Įrašinėjant albumą man buvo lengviau. O dabar artėjant koncertams aš jau nebemiegu naktimis“, – sako Justė Arlauskaitė-Jazzu. Nemiega ir visa kūrybinė komanda, kurią sudaro talentingoji „Zoraza“ mados namų vadovė Daiva Urbonavičiūtė, specialią scenografiją ruošianti Edita Valaitė ir koncerto režisierius Gytis Ivanauskas.

Klausytojai su „Lees and seas“ albumo skambesiu jau turėjo progos susipažinti iš singlų „Lower than the Ground“ ir „You give nothing“. Šios dainos jau pasiekė ir Lietuvos radijo stotis.

„Dabar, kai viska atiduota į spaustuvę, labai nekantraujame pamatyti dar vieną savo „vaiką“, - apie patiriamus jausmus, laukiant penktojo albumo „gimimo“, kalbėjo Leonas Somovas ir Jazzu.

Albumo pristatymo koncertai vyks ir kituose Lietuvos miestuose – Kaune, kultūros centre „Girstutis“ duetas gerbėjams pasirodys lapkričio 13-ąją, o Klaipėdos koncertų salėje – lapkričio 15-ąją.

Į išskirtinius pasirodymus duetas atvyks išplėsta sudėtimi su papildomais muzikantais bei trimis pritariamaisiais vokalais.

„Sekasi neblogai, nuotaikos geros. Mūsų klausytojai koncertuose išgirs visiškai naujas dainas. Bus ir jau žinomų dainų, kaip „Sugalvoki norą“ ar „Pretender“. Mes labai tikimės, kad šios naujos dainos visiems patiks. Labai stengiamės ir visų jūsų laukiame koncertuose“ – gerai nusiteikę kalbėjo Leonas Somovas ir Jazzu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (102)