„Sureagavome greitai ir dovanojame dar vieną galimybę tiems, kas nespėjo įsigyti bilietų, patekti į mūsų koncertą. Norisi, kad visi, kas laukė šio albumo, galėtų kuo greičiau jį išgirsti“, – sako Justė Arlauskaitė-Jazzu.

„Labai džiaugiamės, kad bilietai į pirmą koncertą buvo taip greit išpirkti, tačiau nenorime nuvilti nei vieno gerbėjo. Tad turėdami galimybę surengti dar vieną koncertą kitą dieną, iškart ja pasinaudojome“, – šypsodamasis antrina Leonas Somovas.

2013 m. lapkričio 13-ąją duetas pasirodys Kauno kultūros centre „Girstutis“, o lapkričio 15-ąją – Klaipėdos koncertų salėje. Šiems išskirtiniams pasirodymams Lietuvos didžiuosiuose miestuose suburta profesionali kūrybinė komanda. Speciali scenografija kuriama Editos Valaitės, kostiumai – Daivos Urbonavičiūtės, o scenarijus – Gyčio Ivanausko.

Klausytojams jau pristatytos dvi naujojo albumo dainos „Lower than the Ground“ ir „You give nothing“ sukasi radijo topuose. Nauji kūriniai parodo atlikėjų aukštą meninį lygį bei išlaikytą savitą stilių.

Naujas dainas iš 5-ojo studijinio albumo „Lees and seas“ galite išgirsti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)