Dizainerė žada, kad susirinkę į koncertus pamatys šiek tiek „tvinpyksiškus“ ir „Vasarvidžio nakties sapno“ įkvėptus kostiumus.

„Mes dabar esam tokiam kūrimo procese, kad kuri ir negali net atsitraukti, nes supranti, kad gims kažkas ypatingo,” – sako žymi dizainerė, - „Ta misterija yra tokia įtraukianti, kad iš jos aš net negaliu išnerti.“

Visi dueto kostiumai bus kurti specialiai naujojo albumo koncertams, jie papildys ypatingą koncertų scenografiją ir apšvietimą. Justės Arlauskaitės - Jazzu stilius bus labai moteriškas ir švelnus, o Leonas Somovas įkūnys nerealių kitų pasaulių personažą.

„Tas koncertas yra saldainis, o aš busiu tas auksinis popierėlis, kurį vyniosiu”, – atskleidžia Daiva Urbonavičiūtė.

Kūrybinio tandemo videodienoraštis:

Lapkričio 8-ąją populiariausias Lietuvos elektroninės muzikos duetas naująjį albumą pristatys koncerte Vilniaus Teatro arenoje. Lapkričio 13-ąją šį koncertą kauniečiai pamatys kultūros centre „Girstutis“, lapkričio 15-ąją koncertas įvyks Klaipėdos koncertų salėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)