„Tai pirmas vaizdo įrašas iš to, ką mes su Erica veikiame naktinio gyvenimo scenoje. Tiesa, jis buvo filmuojamas dieną. Paradoksalu, bet kartais išties supainiojam paros laiką“, – juokiasi Victoras Diawara.

Victoro Diawaros projektas „NO DJs“ atsirado 2007 metais ir nuo to laiko sukūrė naują, gyvai atliekamų „mash-up“ tradiciją Lietuvos klubuose. „Mash-up“ – tai sujungti skirtingų muzikos stilių instrumentiniai bei vokaliniai kūriniai.

„Pasirinkau „NO DJs“ pavadinimą, nes nesu didžėjus. Labiau save matau kaip gyvos muzikos atlikėją. Gerbiu juos kaip profesionalus, tad būtų per daug drąsu prisiskirti į jų gretas. Tai, ką didžėjai atlieka su patefonais, aš darau su kompiuteriu, mikrofonu, kontroleriais ir kitais instrumentais“, – apie projektą pasakojo Viktoras Diawara.

Rytoj, spalio 18 d., jiedu menų fabrike „Loftas“ pristatys visą savo naktinę programą. Taip pat klubinius hitus beveik 3-jų valandų programoje gyvai atliks DJ Mantini ir jo „Taste It Live Band“ su „X-Faktoriaus“ dalyviais ir profesionaliais muzikantais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (116)