Dainą galite išgirsti čia:

Lapkričio 29 dieną „Biplan“ muzikos gerbėjus pakvies į savo metų koncertą Vilniaus „Lofte“, kur „Sapnų gaudyklė“ nuskambės gyvai kartu su kitais grupės hitais. Pasak muzikantų, jie gerokai iš anksto pradėjo ruoštis artėjančiam metų koncertui, nes tai – svarbus renginys.

„Šie metai grupei buvo aktyvūs, įrašėme naujų dainų, nufilmavome vaizdo klipų, su koncertais aplankėme septynias šalis, pridarėme daug visokiausių darbų, žinoma, pridarėme ir nesąmonių“, – šypsojosi „Biplan“ vokalistas Maksas Melmanas.

„Bet norime reziumuoti metus taip, kad viename koncerte atsirastų vietos prisiminti, kaip juos pradėjome su „Amore“ ir kaip užbaigiame su „Sapnų gaudykle“. Maksimaliai įvairinsime koncertinę programą, dirbame su vizualiniais sprendimais, scena atrodys gražiai ir muzika skambės kokybiškai.“

Maksui pritaria ir grupės gitaristas Olegas Aleksejevas: „Norisi matyti ir senus mūsų gerbėjus, ir tuos, kurie mus galbūt atrado naujai, ir tuos, kurie kažkada buvo mūsų klausytojai, o dabar vėl prisiminė. Norime visus sukviesti į vieną vietą, o „Loftas“ tam puikiai tinka ir dėl to mes labai laukiame šio koncerto ir visų žmonių tame koncerte.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)