Renginio organizatoriai žada, kad tai bus vienas didžiausių „dubstep“ vakarėlių Lietuvoje šį rudenį. Jame grosiantys atlikėjai pristatys pozityviausius ir stipriausia energetika pasižyminčius kūrinius. Žemų dažnių muzikos audrą kaitins įvairūs šviesos efektai bei vizualizacijos.

„Galapagų“ pristatomame vakarėlyje „Dubstep edition“ ryškiausią toną užduos britai „Bare Noize“. Šie „dubstep“ meistrai, gerai žinomi pasaulinėje elektroninės muzikos scenoje, pasižymi išskirtiniu gebėjimu derinti gyvų instrumentų atlikimą su preciziškai kuriama elektronika. „Youtube“ kanale pasiekę milijonines peržiūras „Bare Noize“ sulaukė stambiųjų įrašų kompanijų dėmesio. Sukūrę remiksus tokių atlikėjų, kaip Ellie Goulding ar Lady Gaga hitams, atlikėjai sparčiai išgarsėjo už Didžiosios Britanijos ribų.

Iš „dubstep“ gimtinės kilę vaikinai jau spėjo susipažinti ir su Lietuvos publika besilankydami čia praėjusių metų pradžioje. „Bare Noize“ yra nusiteikę sustiprinti pažintį su sostinės klubinėtojais pateikdami jiems stipriausius savo muzikinius darbus.

„Bare Noize“ remiksas - „Medison“ Harry feat. Skrein

„Dubstep edition“ naktį „Lofto“ stogą kilnos ir vienas žymiausių Estijos „dubstep/trap“ muzikos duetų - „Superskankers“. Savo muzikoje gausiai įpinanti hip-hop ir repo motyvų komanda šią vasarą pakerėjo ne vieną „Positivus“ festivalio lankytoją. Kuriantys muziką žymiausiems Estijos reperiams „Superskankers“ sulaukė „BBC Radio 1“ bei vienų įtakingiausių elektroninės muzikos prodiuserių Scream ir Benga dėmesio bei palaikymo. Festivalio „Galapagai“ rengėjai prasitaria, kad šis duetas yra geidžiamas ir „Galapagai 2014“ scenoje.

„Superskankers“ remiksas – Suur Papa „Slim Lahti Maga“:

Lietuvišką „dubstep“ sceną vakarėlyje atstovaus radijo laidos „Despotin Beat Club“ šeimininkas Vaiper Despotin. Žemų dažnių naktipiečius patieks ir vakarėlių liūtas Makdett.

Dvejus metus privertęs siautėti festivalio „Galapagai“ lankytojus Makdett pristatys dar negirdėtą savo programą drauge su Style Mistake.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)