Būgnininkas Rogeris Tayloras ir gitaristas Brianas May tvirtino, kad R.Williamsas, įrašęs naują dainos "We Are The Champions" versiją, kuri skamba 2001 metais pasirodžiusiame filme "Riterio žvaigždė" (A Knight's Tale), puoselėjo viltį tapti šios populiarios roko grupės lyderiu ir manė, jog gastrolės su "Queen" būtų idealus būdas išgarsėti Amerikoje.

Nors šis sumanymas B.May ir R.Taylorui iš pradžių paliko įspūdį, jie galiausiai nusprendė, kad R.Williamsas netinka pakeisti F.Mercury, kuris nuo AIDS mirė 1991 metais.

"Manau, jam patiko Amerika ir jis... Manau, tam tikra prasme jis buvo labai užsidegęs šia idėja, ir idėja atrodė išties puiki, - sakė R.Tayloras. - O paskui, manau, mes visi truputį atsitraukėme, labiau apie tai pamąstėme ir pamanėme: "Na, gal ne".

"Mes labai suartėjome su Robbie... taip. Visiškai. Na, mes kalbėdavome su juo, bet anaiptol ne norėdami patikrinti. Mes tiesiog svarstėme, ar būtų šaunu, jeigu kažką padarytume. Vis kalbėdavomės ir kalbėdavomės, ir susidraugavome, bet...", - pridūrė B.May.

Būsimose "Queen" gastrolėse dainuoti pakviestas buvęs "Free" ir "Bad Company" vokalistas Paulas Rodgersas.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją