Atlikėja yra išleidusi du oficialius albumus, kuriuos galėjo įvertinti ne tik Lietuvos, bet ir užsienio gerbėjai. Albumus „Šuo dingo“ ir „Mutabor“ galima įsigyti Lietuvoje, Rusijoje, Prancūzijoje, Ukrainoje. Ir visai nesvarbu, kad didžioji dalis albumuose įrašytų dainų – lietuviškos. Supančią aplinką ir savo vidų nuolat stebinčios Alinos melancholiška ir nuoširdi muzika randa kelią į kitakalbių klausytojų širdis. Retokai gimtojoje šalyje regima ir girdima dainų kūrėja yra dažna užsienio koncertų organizatorių viešnia. Dar šiais metais yra suplanuoti Alinos Orlovos koncertai Prancūzijoje, Lenkijoje, Rusijoje, Latvijoje ir Ukrainoje.

Spalio 3 d. 19 val. Kaune pasirodysiančiai vienai paslaptingiausių ir originaliausių atlikėjų Alinai Orlovai pritars profesionalių muzikantų grupė, kurią sudaro: Paulius Vaškas (gitara), Aurimas Driukas (bosinė gitara) ir Adas Gecevičius (būgnai). Bilietus platina bilietai.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)