2012-ųjų rugsėjį prasidėjusi nauja seno gero klubo epocha po "Fabrik" vardu iki šiol išlieka uostu naujoms muzikinėms srovėms.

Per pastaruosius dvylika gyvavimo mėnesių klube prie didžėjaus pulto ritmą reguliavo tiek seni draugai James Zabiela, Luis Paris, "16 Bit Lolitas", "The Sneeker", tiek nauji - Jewel Kid ir kiti. Scenos tvirtumą bandė grupės "Antis", "Happyendless" ir "G&G Sindikatas".

Naujas sezonas klube "Fabrik" prasideda su atnaujinta gamybos linija, kuriai gimtadienio proga startą duos šokių muzikos duetas Jay Blakk ir Kiko Deal, klubinėje scenoje žinomi kaip "Climbers".

Tik 2011-ais metais pradėję savo kelionę, iš Meksikos kilę atlikėjai jau pasiekė nemenkas populiarumo aukštumas, pasaulį sužavėję savo naujovišku požiūrį į "house" stiliaus muziką.

"Climbers" savo kūryboje vysto unikalų skambesį, pasižymintį klasikinio hauso perkusijomis, ryškiomis elektroninių žemų garsų linijomis, senajai šokių muzikos mokyklai būdingais vokalų semplais bei atmosferiniais sintezatoriais. sukuriančiais giliai į atmintį įsirėžiančias melodijas.

"Art Department", James Teej," My Favorite Robot", Tanner Ross, Miguel Campbell, "Catz n Dogz", "Death on the Balcony" ir Richy Ahmed - tai tik keletas žinomų didžėjų, pamėgusių šį skambesi ir įtraukusių į savo pasirodymus dueto kūrinius. Nevalia užmiršti, jog jų darbas "All Right" skambėjo kultinėje Pete Tong laidoje "BBC Radio 1" eteryje.

Nors autorinės kūrybos derlius dar didelis nėra, tačiau leidybinė "Climbers" istorija turi rimtų leidyklų sąrašą: pradedant "Culprit", "Nurvous Records", "OFF Recordings" ir baigiant daugeliui šokių muzikos fanui žinomu Berlyno vardu "Get Physical".

"Savo pirmąjį gimtadienį pažymėdami su tokiais svečiais kaip "Climbers" duodame ženklą, jog esame nusiteikę nuolatiniam augimui ir tobulėjimui. Daug gerų vakarėlių per pastaruosius metus įvyko, tačiau esame linkę žiūrėti į ateitį ir važiuojame į priekį su didžiuliu užsispyrimu ir dar didesniais planais",- pasakojo klubo renginių vadovas Andrius Tamašauskis.

Planuose - dar įdomesni ir šviežesni vardai, kuriuos ant plakatų mieste lankytojai išvys dar šiais metais. Vienas jų - gimtadienio svečių tautietis "Betoko", klajojantis po viso pasaulio klubus, kurių šokių aikštelėse rikiuoja tvirtus "tech", "minimal" ir "house" muzikos ritmus.

Meksikiečiai "Climbers" svečiuosis Klaipėdos klubo "Fabrik" pirmajame gimtadienyje spalio 11 d., penktadienį. Juos svetingai ruošiasi priimti didžėjai-rezidentai Mindaugėlis ir Manchini.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)