„Kitokios“ tikisi, kad ši nuotaikinga daina išsklaidys rudeninį liūdesį, pavers jį linksmu, jaunatvišku, bemiegiu gerąja prasme. Merginos tikisi, jog ši daina savo nuotaika užkrės ne vieną klausytoją ir sulauks tokio pasisekimo kaip „Pamiršk mane“ ir „Auksiniai vakarai“.

Toks kūrybinis aktyvumas ir darbinis potencialas atrodo lyg ir sugrąžina „Kitokias“ į senąsias vėžias ir pradinį užsispyrimą su kuriuo „Kitokios“ debiutavo prieš beveik trejus metus.

„Mes pavargome ir tiesiog nebereaguosime į tuos melagingus neturinčius jokio juridinio pagrindimo draudimus. Daugiau nieko nekomentuosime, taškus sudėlios advokatai, kurie jau kurį laiką nepriekaištingai dirba savo darbą ir teismas“, - kalbėjo grupės senbuvės ir įkūrėjos Renata ir Oksana.

„Maloniai mėgaujamės darbu toliau ir netrukus pristatysime naują vaizdo klipą. Taip pat du jau šiek tiek kitokius muzikinius kūrinius, atliktus kartu su kažkuo, ko atskleisti negalime“, - paslaptingą užuominą pateikia merginos.

Naujoji "Kitokios" daina - DELFI skaitytojų teismui:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)