„Eilinis elitas“ – tai unikali, improvizuojanti profesionalių aktorių ir muzikantų grupė. „EE“ koncertuose teatrinė improvizacija jungiama su įvairiais muzikiniais žanrais bei humoru – o būtent jo mūsų gyvenime taip trūksta!

„Kūrėjai neretai gimdo kančiose. Gimdo dėl šlovės ir pinigų. Mes taip pat gimdom. Bet mes gimdom be kančios, pilnais pilvais, kaip mus išmokė rajusis Kirilas Glušajevas: „sotus raudų negieda“ bei, žinoma, didelėmis sveikos nuovokos šypsenomis“, – mintį tęsia A. Bružas.

Šis „Eilinio elito“ turas ilgai planuotas, lauktas ir kurtas. Grupė pasirodys su papildomais muzikantais, o vaizdą ant scenos papildys nauji šviesos, bei scenografijos sprendimai.

Be to, šiame ture pirmą kartą galima bus gyvai išgirsti „Eilinio elito“ kūrybą iš žiemą pasirodysiančio albumo. Ties pirmaisiais įrašais grupė dirbo visą vasarą ir jau greitai internete bus pristatyti pirmieji jų kūriniai.

Šiandien grupė pasidalino vienos savo fotosesijos nuotraukomis, kurių autorius – specialiai iš Londono atvykęs fotografas.

Ir jeigu rimtai, nežiūrėkime į viską taip rimtai. Audrius Bružas primena genialaus klasiko, dramaturgo Antono Čechovo žodžius: „Gyvenimas yra gražus. Tik mes jį gyvename nežinodami, kad jis yra paprastesnis, skaidresnis, linksmesnis. Visą laiką mes jį dramatizuojame“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją