Būkite pasiruošę netikėtiems įspūdžiams – praeitis neatpažįstamai transormuos visas muzikinio klubo erdves! Teminis vakarėlis pasitiks spalvingomis laikmečio emocijomis - viskas šį vakarą klube primins laikus, kuomet ant podiumų karaliavo spandeksas ir elastanas, o scenoje siautėjo maištingos roko ir elektro-pop legendos.

9-ojo dešimtmečio aprangos kodo griežtai laikysis visas „Brodvėjaus“ personalas. Įspūdį dar labiau sustiprins vizažo ir interjero „apgaulės“ – specialios to laikmečio dekoracijos, makiažas bei šukuosenos.
„Brodvėjus“ taps devintam dešimtmečiui būdingu gyvos muzikos klubu,tad vakaro svečiai jausis tarsi nusikėlę atgal į praeitį. Tikimės, kad ši idėja bus patraukli mūsų lankytojams ir jie į vakarėlį ateis tinkamai pasiruošę – pasipuošę ryškiais ano meto drabužiais. Stengtis yra dėl ko – rinksime ryškiausius ir originaliausius stileivas, jiems atiteks klubo dovanos“, - į vakarėlį kviečia renginio organizatoriai.
Taikliausiu šio vakaro akcentu taps legendinės grupės „Poliarizuoti stiklai“ gyvo garso koncertas.

Grupė ir jos lyderis Šarūnas Mačiulis - „Šaras“, ilgiau nei 25 metus užtikrintai “vairuoja” Lietuvos roko muzikos traukinį. „Poliarizuoti stiklai“ – absoliutus lietuviško 9-ojo dešimtmečio simbolis, kurio istorija siekia net 1980 metus. Dar neturėdami pavadinimo, keli vaikinai pradėjo koncertuoti tuometinio Vilniaus valstybinio pedagoginio instituto diskotekoje. Būsimųjų pedagogų atliekama muzika visiškai neatitiko šviesaus komunizmo rytojaus kanonų, todėl funkcionieriai greitai įvedė tvarką – ne tik uždraudė grupei groti, bet uždarė ir diskoteką.

Papūtus permainų vėjams, seni geri bičiuliai vėl susibūrė Vilniuje 1986 metų rudenį, pasivadino “Poliarizuotais stiklais” ir taip prasidėjo legendinė jų kelionė į didžiąsias Lietuvos scenas.
Šeštadienį „Brodvėjaus“ lankytojai turės unikalią progą prisiminti kultines šios grupės dainas: „ Poliarizuoti stiklai“, “Superfinalas”, “Mėlynakė Stasė”, “Meilės laiškučiai”, “Dėdė Petras”, “Aloyzas“, “Festivalis”, “Aleliuja”. Rugsėjo 7-osios vakarą klubo svečiai kartu galės traukti ir teminio vakarėlio himną - „Medžiai be lapų“.

Pasibaigus koncertui, 9-asis dešimtmetis klube tęsis iki ryto su DJ Titu ir stilinga šiam laikotrapiui būdinga šokių muzika. Vakarėlio šeimininkai primena, kad rudens sezono atidarymas su „Poliarizuotais stiklais“ - tai dar ir puiki galimybė į klubą atsivesti savo tėvus .
„9-asis dešimtmetis buvo maištingų sielų metas, būtent tai šiandien jungia praeitį su dabartimi“, - prisiminti viduriniosios kartos jaunystės laikus kviečia „Brodvėjaus“ renginių organizatoriai.

Ruduo įnešė korekcijų į klubo sezono pristatymo renginius. Organizatoriai apgailestauja, kad rugsėjo 6 d., penktadienį, „Brodvėjuje“ neįvyks planuotas Vaido Baumilos akustinis koncertas, kuris nukeliamas į spalio 11 dieną.

Šį penktadienį klube prie mikrofono stos Linas Adomaitis ir gitaristas Andrius Murencevas – „Paco“. Klubo lankytojai pirmieji turės išskirtinę galimybę išgirsti po vasaros „iškristalizuotą“ ir atnaujintą dainininko L. Adomaičio koncertinę programą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją