Rudens ir pavasario lygiadienių pažymėjimui skirti koncertai nuo kitų atlikėjos ir grupės pasirodymų skiriasi pakylėta, gražioje erdvėje sklandančia nuotaika, subtiliai atsiskleidžiančiu klausytojų pamėgtų dainų repertuaru.

Vakarą spalvomis pripildo ir bendrą visumą kuria meniškas apšvietimas bei kokybiškas garsas. Kaskart pasitikdami lygiadienius, muzikantai klausytojams ruošia ir naujų kūrinių bei siekia kitaip paįvairinti programą – po Kotrynos skliautais pasitiktas jau ne vienas lygiadienis, o štai Kaune toks koncertas bus pirmą kartą.

Grupė „Skylė“ kauniečius ir miesto svečius kviečia į Šv. Jurgio bažnyčią. Ši bažnyčia buvo viena iš pirmųjų pastatytų Kauno senamiestyje ir nors per karus ji labai nukentėjo, savitas jos stilius išliko iki šių dienų.

Visi lygiadienio koncertai yra ypatingi: ir specialiai koncertui paruoštais naujais kūriniais, ir subtiliais grupės siurprizais, ir pakilia nuotaika, ir apšvietėjo Mariaus Selevičiaus neišsenkančios fantazijos vaisiais, ir tobulais Valdo Karpuškos garso sprendimais – visa apimanti muzikos šventė sugeba kaskart užburti ir nustebinti...

Rudens lygiadienio koncertuose – programa, paįvairinta dainomis -istorijomis iš albumų „Sapnų trofėjai“, „Povandeninės kronikos“, „Babilonas“, „Lukiškių pieva“, roko operos „Jūratė ir Kastytis“.

Atėjusieji išgirs dainų iš grupės projekto „Broliai“, skirto partizaniniam Lietuvos laisvės kovų judėjimui. Šiuo metu grupė ieško naujo kūrybinio impulso bei įkvepiančios temos, ir repetuoja visiškai naujas dainas. Koncertų metu po abiejų bažnyčių skliautais klausytojams bus galimybė pirmiesiems keletą jų išgirsti. Pasitikime rudens lygiadienį kartu...

Koncertai vyks: Šv. Jurgio bažnyčioje Kaune - rugsėjo 19 d. 19.00 val. ir tradiciškai - Šv.Kotrynos bažnyčioje Vilniuje, rugsėjo 20 d. 19.00 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)