Apie tai, kaip gimė ši romantiška baladė, kodėl klipas jai buvo filmuotas Baltijos pajūryje ir kaip šešiolikmetė atlikėja įgijo daugiau kaip 200 tūkst. gerbėjų, kalbėjomės su pačia EMA.

- Ankstesnės tavo dainos „This Is Our Time“ ir „Get Up In My Face“ yra visai kitokios nei lyriškoji „One Chance“. Kas lėmė šį pasikeitimą?

- Kiekviena daina turi savo istoriją. Ji atspindi tai, kuo gyvenau tada, kai daina atsirado. Tai lyg dienoraštis. Į naująją savo dainą įdėjau labai daug širdies, aktyviai dalyvavau jos tekstų ir muzikos kūrime. Kiti kūriniai taip pat buvo puikūs, bet ši yra ypatinga, nes tai, apie ką joje dainuojama, man yra gerai pažįstama.

- Dainos žodžiai kalba apie išduotą merginą ir vaikiną, kuris nesugebėjo išnaudoti to vienintelio šanso...

- Sakydama, kad man tai gerai pažįstama, turiu galvoje nuotaiką, kurią sukuria ši daina. Kad ir kaip būtų gaila, bet tokios situacijos gyvenime labai dažnai pasitaiko ir tai labai aktualu tiek man, tiek mano draugams ir gerbėjams, kurių dauguma yra mano bendraamžiai.

- Pati nuo ketverių metų gyveni Austrijoje, bet videoklipas šiai dainai nufilmuotas Baltijos pajūryje.

- Man labai patinka atostogauti Lietuvoje, visada ilsimės prie jūros. Su pajūriu susiję patys gražiausi ir maloniausi prisiminimai. Jūra mane įkvepia, patinka laisvės jausmas į ją žiūrint. Be abejo, tai taip pat labai romantiška vieta. Be to, Baltijos pajūrys – vienas gražiausių pasaulyje.

Ta proga dainą „One Chance“ norėčiau dedikuoti savo fanams iš Lietuvos, kurių vien Facebook‘e turiu per 30 tūkstančių! Jie mane ypatingai palaiko, didžiuojasi, kad esu lietuvė, o aš didžiuojuosi galėdama turėti tokius puikius gerbėjus! Beje, šią savaitę atvyksiu į Lietuvą pristatyti dainos specialiai jiems.

- Jei jau prakalbome apie gerbėjus – iš viso jų turi apie 220 tūkst. Kaip tau pavyko suburti tokią armiją gerbėjų iš viso pasaulio?

- Aš nežinau... Tai taip beprotiška, kad aš iki šiol negaliu tuo patikėti. Viskas prasidėjo nuo to, kad maždaug prieš dvejus metus mano dainą „This Is Our Time“ išrinko Jaunimo žiemos olimpinių žaidynių himnu. Tada sulaukiau labai daug dėmesio ne tik Austrijoje, kur vyko žaidynės, bet ir kitose šalyse, nes žaidynėse dalyvavo jaunimas iš viso pasaulio.

Tada mano gerbėjų skaičius Facebook‘e nuo 20 tūkstančių ėmė augti labai greitai ir tai tęsiasi iki šiol. Matyt, žmonėms patinka tai, ką darau. Ir tai yra geriausia, kas gali atsitikti žmogui, kuris yra scenoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)