Rugsėjo 6 d., penktadienį, klube mikrofoną valdys ir dailiosios lyties atstoves užburiančiu balsu hipnotizuos Vaidas Baumila.

Ugninga charizma, profesionalumu ir vyrišku seskualumu alsuojantys Vaido Baumilos pasirodymai „Brodvėjaus“ scenoje transformuosis į akustinį šio dainininko koncertą.

Gyvo garso koncerte gerbėjai išgirs ryškiausius atlikėjo hitus ir koverius.

Rugsėjo 7 dieną, šeštadienį, rudens starto estafetę iš V. Baumilos perims dar viena Lietuvos legenda – grupė „Poliarizuoti stiklai“ ir nepamainomas šios grupės lyderis Šarūnas Mačiulis „Šaras“.

Tai, jog ši grupė „Brodvėjaus“ klube pristato rudens sezono naujienas, galima vadinti simboliniu sutapimu. „Poliarizuoti stiklai“ pelnytai vadinami rudens šaukliais – jų hitą „Medžiai be lapų“ jau eilę metų traukia visa Lietuva.

„Brodvėjaus“ rudens sezono renginių pynėje šiemet vyraus skambios ir ryškios muzikos spalvos.

Klubo renginių organizatoriai išskirtiniame meniu siūlys ne tik garsių atlikėjų ir grupių gyvo garso pasirodymus, bet ir leis savo jėgas prie mikrofono išbandyti lankytojams.

Nuo rudens „Brodvėjaus“ durys atsivers jau antradieniais. Kiekvieną savaitės antradienį pube griaudės draugų karaoke, trečiadieniais klubas alsuos laisve ir jam sessions improvizacijomis, ketvirtadieniais duoklė bus atiduota gyvo garso koncertams, o savaitgaliais sceną okupuos Lietuvos bei užsienio muzikos padangių žvaigždės, sekmadieniais darbingiems pirmadieniams paruoš teminiai karaoke vakarai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)