Penktadienį jau nuo ankstyvo ryto prie festivalio įėjimo nusidriekė ilgiausios eilės norinčiųjų patekti į kasmetinę Karklės muzikos šventę.

Žvejų ir gintaro gaudytojų kaimelyje vykstanti fiesta sudomino ir Liną Karalių. Su širdies drauge Gintare Gurevičiūte išsiskyręs vyras vasarą leidžia pajūryje, todėl nieko nuostabaus, kad atvyko sudalyvauti viename geriausių pajūrio renginių.

Tiesa, grupės ŽAS narys Karklės festivalyje nebuvo vienas - vyrui draugiją palaikė dvi žavios panelės. Gražių moterų draugijoje L. Karalius po skyrybų pastebimas jau ne pirmą kartą.

Festivalio „Karklė 2013“ pasiruošimo ir atidarymo akimirkos:

Žvaigždės ant festivalio scenų savo ryškumu neketina nusileisti net didžiausiems šviesuliams rugpjūčio nakties danguje.

Šokių muzikos „elektra“ publikos kūnus purtys pašėlę Los Andželo stileivos „Far East Movement“, nekantriai susitikimo su ištikimais fanais Lietuvoje po dvejų metų pertraukos laukia suomiai „The Rasmus“, energetinį „nokautą“ žada „SEL“ ir „Leningrad“, vaizduotę uždegs ir originaliu skambesiu užburs britas King Charles, „nutūps“ legendinė „Antis“, ruošianti bendrą pasirodymą drauge su Viktoru Diawara, triguba malonumo porcija ausims - Mr.Woodnote & Lil Rhys feat. Eva Lazarus, meilę gimtajam pajūriui muzikaliai prisipažins Jurga, kviesianti skanauti savo senų hitų, naujausių dainų iš kitąmet pasirodysiančio savo albumo bei magiško skambesio, prie kurio pirštus „prikiš“ ir talentingasis Leon Somov.

“Karklė Live Music Beach” smėlį taipogi žarstys lenkai “Brodka”, „Double Faced Eels“ iš Latvijos, estai „Tenfold Rabbit”, “Bix”, Mantas, „G & G Sindikatas”, “Empti”, “Biplan”, GJan, „Liūdni Slibinai“, “Poliarizuoti stiklai”, Dee & Kamy, „Depper Upper“, „Golden Parazyth“,“The Perfetc Pill”, “Fusedmarc”,“Proper Heat”, „Garbanotas bosistas“, Andrius Kaniava, „Saulės broliai“, gitaromis mojuos rokeriai „Triple Slash“, „Soul Stealer“, “Wozu”, “Rebelheart”.

Šokių muzikos dūžiais sveikinsis Modestas “Rembo” Švoba, Few Nolder, “Radistai, “The Sneekers”, , Manfredas, Donatelo ir Kastis Torrau, Vidis, klubus neįtikėtinomis amplitudėmis judėti vers Mamania, Danglo ir “Just Kiddin” iš Didžiosios Britanijos, geriausiu Rusijos reggae atlikėju tituluotas Steppa Style, Solo Banton, Eli Crust iš Baltarusijos, „Panik Disco“ iš Švedijos, „Milangeles“ duetas iš Italijos, latvės „Crystal Sound System“ ir daugybė kitų.

Šiemet festivalis plačiai atvėrė savo erdves teatrams. Šokio, lėlių spektakliai, pantomima, eksperimentinės jaunimo trupės: išraiškos formų kaleidoskopas bus margas, o ir pirmasis menininkų pasisveikinimas su Karkle – išties stiprus, nes ketvirtadienį publika turėjo progą išvysti Oskaro Koršunovo teatro spektaklį “Vasarvidžio nakties sapnas”.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (127)