Laukiamiausiu „Beach Bar Nida” svečiu šį savaitgalį taps penktadienį prie grotuvų stosiantis britų šokių muzikos grupės „Crazy P” narys Hot Toddy. Visame pasaulyje pripažinto ir Lietuvoje didelį gerbėjų būrį turinčio kolektyvo gitaristas ir prodiuseris nagus prikišo prie visų esminių „Crazy P” hitų.

Hot Toddy nemažai prisidėjo prie penktojo grupės albumo „When We On“ sėkmės. Jį palankiai sutiko tiek klausytojai, tiek kritikai, o didžiausia pasaulyje internetinė muzikos parduotuvė „Itunes“ įteikė grupės nariams apdovanojimą už geriausią 2011-ųjų šokių muzikos albumą.

Besirūpindamas „Crazy P” reikalais, Hot Toddy nepamiršta ir solinės karjeros. Prodiuseris yra padovanojęs ne vieną solidų remiksą kolegoms, o tokie prieš kelis metus išleisti autoriniai kūriniai kaip „I Need Love” ar „Down To Love” iki šių dienų išlieka nemirtinga diskotekų klasika. Derama temperatūra šokių aikštelėje prieš ir po svečio pasirodymo rūpinsis vietiniai klubinės scenos atstovai St.Stereo ir DJ Uninfected.

Ilgąjį Žolinės savaitgalį gražiausiame kurorte netrūks ir daugiau lietuviškos muzikos akcentų. Jau ketvirtadienį „Beach Bar Nida” lubas į viršų kels mūsų šalies hip-hopo scenos banginiai „G&G Sindikatas”. Šeštadienį baro scenoje pasirodys taip pat puikiai pažįstamas dainininkas Linas Adomaitis, kuriam talkins talentinga vokalistė Monika Linkytė. Abi naktis kartu su pripažintais muzikantais gros „Beach Bar Nida” vasaros rezidentas DJ MeCool.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją