Šį penktadienį Donatello kviečia visus į Kauno naktinį klubą „Chaos“, kurį, beje, jis neseniai atidarė su keletu savo bendraminčių. Donatello prasitarė, kad savo gerbėjams bei gimtadienio svečiams skirs dovaną – atlikėjas specialiai šiai šventei kartu su Arnu D perdarė vieną žinomiausių švedų grupės „Ace of Base“ kūrinių.

Prieš mėnesį Donatello „Chaose“ jau buvo surengęs išskirtinį muzikinį pasirodymą drauge su savo kolegomis Kasčiu Torrau ir Arnu D – su tais pačiais, su kuriais prieš dvejus nugalėjo tarptautiniame prodiuserių konkurse, remiksuodami elektroninės muzikos grando SASHA kūrinį „Cut Me Down“ („YouTube“ svetainėje šis kūrinys jau perklausytas daugiau kaip 2 mln. kartų).

Savo karjerą pradėjęs maždaug prieš 15 metų, didžėjus Donatello teigia nesijaučiantis pavargęs ar išsisėmęs, o priešingai – kupinas naujų sumanymų, didelių planų. Per savo muzikinę karjerą jis aplankė ne vieną šalį, grojo daugybėje klubų ir scena dalijosi su garsiausiais pasaulio vardais - John Digweed, Maceo Plex, Booka Shade ir dar daugybe kitų.

Atėjusieji rugpjūčio 9 dieną į klubą „Chaos“ galės įvertinti Donatello talentą ir energiją bei tuo pačiu pasveikinti jį gimtadienio proga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)