Įspūdingus pasirodymus surengė britai – į sceną pakilo modernios gotikos ir XXI a. bliuzo atstovas Jamie N Commonsas ir vidurnaktį scenoje pasirodė populiarusis britų dainų autorius ir atlikėjas Jamesas Morrisonas. Pirmąją festivalio dieną taip pat koncertavo Jurga Šeduikytė, Justės Arlauskaitės-Jazzu ir  Sauliaus Prūsaičio projektas su orkestru „Darlings“, „G&G Sindikatas“, pavergęs publiką, MC Mesijas.

Festivalio lankytojai visą savaitgalį galės ne tik mėgautis mėgstamų grupių koncertais, bet ir aktyviai leisti laiką. Susirinkę galės žiūrėti naktinius kino teatro „Pasaka“ kino seansus, išmėginti vandens pramogas, rytines jogos ir kapueira mankštas, sporto varžybas, šokių pamokas. Festivalyje taip pat yra zonas smaližiams ir kokybiško bei skanaus maisto mėgėjams.

Renginio akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)