„Idėją išleisti kompaktinį diską brandinome metus. Šiuo metu jis jau spaustuvėje. Įdomu, koks tiražas? 15 tūkstančių, tai – gana nemažai, turint omeny, kad net didžiausi mūsų rinkos rykliai paprastai tenkinasi daugmaž 4 tūkst. Mes leidžiame daugiau ir nė neketiname savo albumo pardavinėti”, - džiaugėsi Radistų dueto nepraustaburnis Rolandas Mackevičius.

“Albumas nėra sezoninis, tinka ne tik vasarai. Įrašėme jį galvodami apie fainus, jaunus, kūrybingus žmones, kuriuos norime paskatinti dar karščiau siekti savo tikslų. Daugeliui atrodo, kad ir albumą išleisti labai sudėtinga, bet iš tiesų reikia tik užsispyrimo“, - kolegai antrino Jonas Nainys.

Albume „On Air“ yra 12 kūrinių, tik vienas jų – lietuviškas.

Radistai

„Galima sakyti, kad tai – tarptautinis projektas, nes albumo įrašuose dalyvavo ir londonietis Abe, ir amerikietė Monika Brooke. Taip pat čia rasite mūsų ūsuotojo draugo Justino Jaručio kūrinius, greta jų - Justina Starinskaitė iš „Saulės kliošo“, Linas Adomaitis, du gabalus įrašė seksulka Vaidas Baumila, vieną - tokį papiktintą – reperis Alekna (jo daina ir yra vienintelė lietuviška). Kai kurie kūriniai įrašyti be vokalistų – skamba vien mūsų muzika, kuri labai įvairi: yra ir dubstep, ir progressive house, deep house, taip pat ir svajingų gabalų“, - pasakojo Rolandas.

Albumą bus galima gauti degalinėse, perkant energetinių gėrimų.

Kas galėjo pamanyti, kad 2007 metais, kai Lietuvos radijo stotys išgyveno asmenybių štilį, atsiras duetas, paskui kurį ilgainiui patrauks šimtai tūkstančių? Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius - šiandien visiems žinomi Radistai – puikiai pamena savo kelrodės žvaigždės Ernesto Janušo skatinimą susikurti originalų įvaizdį, charakterį ir tapti išskirtinėmis radijo asmenybėmis.

„Mes pradėjome kurti laidą, kuri radijui sugrąžino personažus, - sako J.Nainys. - Negalvojome, kad iš laidos išaugsime iki dueto, kuris ves didžiausius šalyje muzikinius apdovanojimus M.A.M.A. ir motyvacines paskaitas universitetuose, turės savo muzikos festivalį, 200 tūkstančių gerbėjų “facebook’e” ir savo puslapį internete - radistai.lt su vaizdo klipais, kurių peržiūros sieks belenkokius skaičius. Šiandien Radistai jau kone tapo gyvenimo būdu, kuris apima platų veiklos spektrą. Mes gyvenome svajonėmis ir esame gyvas pavyzdys, kad jos pildosi, jei tik nuoširdžiai sieki savo tikslų“, sako radijo vyrukai.

Lapkritį Radistai ketina surengti albumo pristatymo turą, kurio metu aplankys net 20 Lietuvos miestų. Taip pat jų laukia pasirodymai Škotijoje, Airijoje, Anglijoje, Norvegijoje ir Jungtinėse Amerikos Valstijose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)