Jums tereikia pamėgti „DELFI Pramogos“ paskyrą socialiniame tinkle „Facebook“, tuomet prie šio įrašo komentaruose pažymėti (tag) dar keturis draugus, kurie drauge vyks į tūsą. Tuomet beliks pasistengti ir prie savo komentaro surinkti daugiausiai „like“.

Pergalingai finišuosime ir laimėtojus skelbsime ketvirtadienį 13 val. Dviems laimingiesiems kvietimus atsiųsime elektroniniu paštu.

Pernai tūkstančius kūnų iki paskutinio prakaito lašo išsunkusi įspūdingoji šokių muzikos naktis „Stebuklas“ jau pristatė pagrindinę vakaro žvaigždę: tai didžėjus ir prodiuseris iš Berlyno Thomas Goldas.

„Jo atsidavimas muzikai ir darbštumas – esminės savybės, dėl kurių Thomas yra išskirtinis. Jo grojama muzika – eklektiška, bet ji visada sukuria sprogimo įspūdį“, - sako berlyniečio talentu besižavintis Steve'as Angello.

Be Th. Goldo renginyje taip pat gros Jeremy Olander bei šeši garsūs Lietuvos diskžokėjai: Ignas, Jovani, Kastis Torrau, Donatello, Justin Beat ir Emma.

Organizatoriai žada, jog renginys vardais, atmosfera ir pasirodymų kokybe prilygs garsiausiems pasaulio elektroninės muzikos festivaliams „Tomorrowland“ ar „Creamfields“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)