Antrajame klubo aukšte fantasmagorišką renginių serijos „YOLO“ puotą kels jokių tabu nežinantys „Radistai“.

Atvyksta su dovanomis

20 metų Omid 16B įkurtai ir vadovaujamai leidybinei kompanijai „Alola“ – tai proga, kurią didžėjus ir prodiuseris pažymės ne tik Lietuvoje.

Po vizito mūsų šalyje Omid 16B išsiruoš į Ispaniją, o rugpjūčio pradžioje užsuks 2 savaičių trukmės „Alola“ gimtadienio turą JAV. Šventes ir vasarą Omid 16B vainikuos bendru pasirodymu su legendiniu Sasha Londone.

Kaip didžėjus sugeba išlikti įdomus jau 20 metų? „Kai kurie didžėjai ir prodiuseriai laiko pirštą ant pulso. Omid 16B pats yra pulsas“, – tokį atsakymą yra pateikęs klubinis žurnalas „DJ Mag“.

„Skrajojančios citatos nieko nereiškia. Meilė yra raktas ir atsakymas į visus klausimus. Negatyvi energija kartkartėmis prasiveržia į paviršių, tačiau tai – tik praeities idėjų šešėliai ar paties susikurti psichologiniai barjerai. Reikia gyventi čia ir dabar, o ne vakar ir rytoj“, – filosofiškai atšauna pats Omid 16B.

Savo dovanų kraitelėje jis į „Exit“ atgabens visą puokštę naujų kultinio kūrinio „Driving To Heaven (Escape)“ remiksų. Tarp jų autorių – ir ką tik „Exit“ scenoje debiutavusi deep house žvaigždė Betoko.

Aprangos kodas – fetišas

Pagrindinėje klubo salėje skambant šokių muzikos klasikai ir naujienoms, antrajame klubo aukšte karštį generuos „Radistai“.

Vieša paslaptis, kad kaskart „YOLO“ sceną aplanko iš anksto neskelbiami svečiai. Tai – vokalistai, kurie prisidėjo prie naujausio „Radistų“ albumo. Praėjusį savaitgalį tikrą cunamį sukėlė „G&G Sindikato“ atstovai Svaras ir Mamania. Įdomu, kokį žinomą atlikėją šokių aikštelė sveikins šį kartą?

Ir dar viena nuodėminga žinia – „Radistai“ į savo puotą importuos egzotiškas šokėjas. Jų būsimo pasirodymo pristatymui pakanka kelių žodžių. Tai – aistra, fetišas, lateksas, vilko kailis ir lipni juostelė vietoje liemenėlių.

Jau 10 metų šokių aikšteles džiuginantis hitas:
Depeche Mode – Enjoy The Silence (Omid 16B remix)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)