Nuo pat ryto festivalyje veikė kaliausių paroda: „Tapk tikra kaliause“. Dvaro parke vyko įdomiausių kaliausių Žagarės sodybų šeimininkų apdovanojimai, veikė kaliausių grožio salonas, kaliausių makiažas, skambėjo kaliausių himnas, buvo suorganizuotas visų festivalio lankytojų ir kaliausių bendras šokis („Flashmobas“), Žagarės dvaro parko stadione vyko kaliausių žygis ir maudynės Musės pirtyje prie „Bliūdo“. Įvykis buvo registruojamas Lietuvos rekordų knygoje.

Koncertinę programą susirinkusiesiems dovanojo „The Stanleys“ iš Australijos, Donatas Montvydas, Pushaz“ su grupe, „Freaks On Floor“.

Vakaro „vinimi“ tapo grupės „Sel“ koncertas, kurį vainikavo įspūdingi fejerverkai. Egidijaus Dragūno pasirodymo susirinko pasiklausyti kelios dešimtys tūkstančių žiūrovų minia, kokią Žagarės kraštas sulaukė pirmą kartą. Nuostabos ir susižavėjimo negalėjo nuslėpti ir pats E. Dragūnas, kurį nuoširdžiai sujaudino jo taip gausiai pasiklausyti susirinkusi minia.

Po „Sel“ į sceną lipo Alina Orlova, tačiau koncerto pabaigoje atlikėjai dingo balsas, todėl ji atsiprašė klausytojų ir pasirodymą baigė šiek tiek anksčiau.

Žagarės vyšnių festivalio akimirkos – DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (844)