„Tai mums nutiko trečią kartą per grupės gyvavimą“, – šypsojosi „Biplan“ vokalistas Maksas Melmanas. „Anksčiau tik „Anzelmutę“ yra tekę kartoti iškart pirmą kartą ją atlikus koncerte, o šiemet tai jau pasikartojo dukart – su „Amore“ ir su „O mes prie jūros“. Esame labai maloniai nustebinti klausytojų reakcijos!“

Grįžusi iš festivalių „Most“ Baltarusijoje ir „Našestvije“ Rusijoje, „Biplan“ jau ruošiasi ir didžiausiems Lietuvos festivaliams „Galapagai“ (rugpjūčio 3 dieną) ir „Karklė Live Music Beach“ (rugpjūčio 15 dieną).

Liepos pabaigoje grupė taip pat pasirodys šiuolaikinio folkloro ir alternatyvios muzikos festivalyje „Margos pievos“.

„Biplan“ taip pat patvirtino savo pasirodymą Kražių festivalyje rugpjūčio 17 dieną. Rugpjūčio 22 dieną grupė surengs koncertą „Vasaros terasoje“ Vilniuje, į kurį kaip svečius pasikvies baltarusių grupę „Bez bileta“, su kuria kovo mėnesį kartu koncertavo Minske.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)