Atvykusiuosius į festivalį šiemet pasitiko dvi scenos - MEILĖS ir STEBUKLŲ, kuriose tylos minutėms nebus laiko, šurmuliuojantis „Svajonių turgelis“, kuris džiugins netradiciniais aksesuarais, dizainerių dirbiniais bei festivalio atributika ir žinoma, daugybė pramogų.

Festivalio lankytojams specialiai įrengti palapinių miesteliai, kur nuvarginti saulės muzikos gerbėjai galės atsipūsti. Ant Akmenos, vieno skaidriausių Trakų ežerų kranto, įsikūrė palapinių miestelis AKMENA, į kurį galima įsinešti tiek savo gėrimus, tiek ir maistą. Šalia paplūdimys, vandens pramogos. 

Ieškantiems patogumo festivalio organizatoriai įrengė stacionarų kempingą SLĖNIS. Mėgstantys komfortą čia gali išsinuomoti namelį. Šis kempingas skirtas mėgstantiems tikras linksmybes. Čia veikia Dj scena, skamba šokių muzika, liejasi kokteiliai ir linksmybės trunka iki paryčių. Dienos metu „Slėnio“ kempinge veiks paplūdimio baras, tinklinio turnyras, krepšinis, pirtis daug kitų pramogų.

Bene labiausiai festivalyje laukiamas buvo užsienio atlikėjo SHAGGY pasirodymas. Jo pasauliniais hitais tapusios dainos “Boombastic”, “It wasn’t me”, “Angel” aiškiai skamba mūsų ausyse. Iš Jamaikos kilęs dainininkas, 6 kartus platininio albumo savininkas žino, kaip išjudinti žiūrovus ir mėgsta šėlti kartu su jais.

Preciziškumas ir romantika – tai pirmieji žodžiai išsprūstantys iš lūpų, išgridus Leon Somov ir Jazzu. Kad ir kaip atrodytų nesuderinama, tačiau duetas skamba tobulai tiksliai.

TAMSTA scenoje taip pat pasirodys: ALINA ORLOVA (alternative folk), KEYMONO (nu soul, nu jazz, electric), FACE WHITE (pop, rock), GOLDEN PARAZYTH (electronic), AISTĖ SMILGEVIČIŪTĖ IR SKYLĖ (folk, rock), LIŪDNI SLIBINAI (acoustic) ir daugybė kitų puikių grupių ir atlikėjų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)