Įdomu tai, kad legendinėje „Birutėje“ duris atvėręs klubas buvo įrengtas per 20 dienų. Greiti remontai primena amerikietiškų laidų scenarijų. Į kokteilių barą buvo atgabenta geriausia šviesos ir garso aparatūra Lietuvoje. Lauke sumontuotas milžiniškas ekranas, per kurį Vytauto gatvės praeiviai gali stebėti, kas vyksta viduje.

„Nei vienas netikėjo, kad tai įvyks, tačiau mes tai padarėme. Pastatas buvo avarinės būklės, tačiau 42 darbininkai ir patirtis parodė, kad nieko nėra neįmanomo“ – džiaugėsi architektai, suprantantys, kad Palangoje sezonas trunka tik tris mėnesius.

„Šiais metais pas mus jau koncertavo dainininkai Vaidas Baumila, Mantas Jankavičius, tai įrodo, kad mes neiname lengviausiu keliu, užsakinėdami įvairias nekokybiškas grupeles. Siekiame kokybės ir stiliaus, kuriuo vadovaujamės jau penkerius metus klestinčiame to paties vardo klube Vilniuje“ – sako organizatoriai, atidarymui pakvietę milžiniškais honorarais garsėjantį Selą.

„Mūsų koncertai surenka dešimtis tūkstančių, įprastai koncertuojame aikštėse ar stadionuose, Palangos naktiniame klube koncertuosime po trejų metų pertraukos“ – sako E. Dragūnas, šįkart gerbėjus kviečiantis į labiau kamerinę aplinką, kurioje skambės geriausios grupės dainos.

Koncertas įvyks liepos 12 d., penktadienį Palangos klube „Disco 311 Buddha“, Vytauto g. 62

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)