"Buvo sunku ir neįprasta taip ilgai nelipti į sceną, tačiau atradau daug kitų įdomių užsiėmimų, be to, įnirtingai dirbome su Vaidu ir jo karjera". Vis tik atėjus šiltajam sezonui viskas pakrypo kiek netikėta linkme. "Vasaros pradžioje man paskambino Lukas ir pasiūlė pratęsti grupės veiklą. Aš sutikau." Taip gimė radijo stotis ir internetą užkariaujanti "Kastanedos" daina "Pabudau". Tačiau tai nebuvo vienintelė gera žinia. Atlikėjui bendradarbiauti pasiūlė daugelyje televizijos bei muzikinių projektų dalyvaujantis prodiuseris Marius Leskauskas. "Kai Marius atsiuntė savo sukurtos dainos demo variantą - nė kiek nesuabejojau jos puikia finaline versija, tad kibom į darbus. Seniai mąsčiau apie solinę karjerą. Tai mano proga ir aš ja pasinaudosiu", - sakė Dunis.

Pasak jo, nauja daina reiškia naują startą.

„Visi puikiai žinome tą jausmą, kai penktadienio darbai artėja į pabaigą ir mes netveriame džiaugsmu, žinodami, kas mūsų laukia savaitgalį... Apie tą jausmą ši daina. Gero klausymo!“, - dainą pristatydamas sako D. Baumila.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (164)