Muzikos renginyje bus įrengtos keturios scenos, kuriose pasirodymus surengs daugiau nei 30 atlikėjų ir grupių iš užsienio bei Lietuvos.

Melomanų patogumui, dvi didžiosios – „Granatų“ ir „Utenos“ – scenos bus įrengtos taip, kad festivaliautojai gautų didelę dozę nenutrūkstamos muzikos: kol vienoje scenoje vyks pasirodymas, antroji bus ruošiama kito startui. Mažojoje scenoje bus surengta daugiausia – net aštuoniolika – Lietuvoje labai populiarių muzikantų pasirodymų.

„Zip FM“ scena „dirbs“ ilgiausiai – festivaliautojus pasitiks, naktinėti padės bei išlydės Lietuvoje įsitvirtinę bei tarptautinį pripažinimą pelnę DJ‘ai.

Pirmus metus organizuojamo festivalio favoritai – penktadienį įspūdingus pasirodymus surengsiantys britai – 21 val. į sceną pakilsiantis modernios gotikos ir XXI a. bliuzo atstovas Jamie N Commonsas ir vidurnaktį scenoje pasirodysiantis populiarusis britų dainų autorius ir atlikėjas Jamesas Morrisonas.

Pirmąją festivalio dieną taip pat koncertuos Jurga (20 val.), išskirtinis Justės Arlauskaitės-Jazzu ir Sauliaus Prūsaičio projektas su orkestru „DARLINGS“ (22 val.), „G&G Sindikatas“ (23 val.) ir daugelis kitų.

Šeštadienio programos „vinimis“ taps 21 val. prasidėsiantis ekscentriškųjų danų kolektyvo „The Asteroids Galaxy Tour“ pasirodymas, 22 val. scenoje šėls Lietuvoje ypač mėgstamas gatvės muzikos atstovas iš Australijos DUB FX, o vidurnaktį publika sulauks ir britų elektroninės muzikos kolektyvo „Fenech-Soler“. Antrąją festivalio dieną taip pat koncertuos GJan (18 val.), KeyMono“ (19 val.), „Liūdni slibinai“ (20 val.), „Skamp“ (23 val.) ir daugelis kitų. „Zip FM“ scenoje abi festivalio naktis nuo vidurnakčio iki paryčių šokių muzikos gerbėjų kraują kaitins muzikinės šeimos „Silence Family“ nariai Vidis ir „Downtown Party Network“.

Be koncertų organizatoriai žiūrovams siūlys daugybę kitų pramogų ir užsiėmimų: naktinius kino teatro „Pasaka“ kino seansus, vandens pramogas, rytines jogos ir kapueira mankštas, sporto varžybas, šokių pamokas, atskiras zonas smaližiams ir kokybiško bei skanaus maisto mėgėjams ir daug kitų įdomybių.

Pilnas festivalio „Granatos Live“ tvarkaraštis:

Rugpjūčio 2 d., penktadienis:

„Utenos“ scena Nr. 1

19 val. Proper Heat
21 val. Jamie N Common (GB)
23 val. G&G Sindikatas

„Granatų“ scena Nr. 2

18 val. La Cricca (IT)
20 val. Jurga
22 val. DARLINGS (Jazzu, Saulius Prūsaitis & Orchestra)
24 val. James Morrison (GB)
Mažoji scena
17 val. Fans Of The Sky
18 val. The Artrace
19 val. Fun Clock
20 val. Basi
21 val. MC Mesijus
22 val. Sweetsalt
23 val. Deeper Upper
24 val. The Perfect Pill
1 val. Gogol Bordello Tribute

„Zip FM“ scena

15 val. FlipFlops
17 val. Ignas Swix
19 val. Loranas Vaitkus (Opus3)
21 val. Pakas & Roadsman (K.U.B. Collective)
24 val. Vidis (Silence Family)
5 val. L8M8 & Jackmin

Rugpjūčio 3 d., šeštadienis:

„Utenos“ scena Nr. 1

17 val. Beissoul
19 val. KeyMono
21 val. The Asteroid Galaxy Tour (DK)
23 val. SKAMP

„Granatų“ scena Nr. 2

18 val. Gjan
20 val. Liūdni Slibinai
22 val. Dub Fx (AU)
24 val. Fenech-Soler (GB)

Mažoji scena

17 val. Shamanna Bug
18 val. Alice Way
19 val. Jama&W
20 val. The Local Legends
21 val. ba.
22 val. The Colours of Bubbles
23 val. Markas Palubenka
24 val. Electronic I
1 val. Baltic Balkan

„Zip FM“ scena

13 val. FlipFlops
15 val. Tomas Boo (Boogaloo)
18 val. Vaiper & Marius Bedim (Despotin' Beat Club)
21 val. Zhill & Fast Edie (Discomafia)
24 val. Downtown Party Network (Silence Family)
6 val. L8M8 & Jackmin

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)