Bobby McFerrino koncertui „Siemens“ arenos salė buvo transformuota į gerokai jaukesnę ir teatrą primenančią erdvę. Koncerto klausėsi daugiau nei 4000 žmonių.

Naujajame albume „spirityouall“ Bobby McFerrinas grįžo prie amerikietiškosios muzikos ištakų – spiričiuelų. Pats būdamas labai tikintis (nors tai jam netrukdo pokštauti ir būti linksmu), spiričuelus jis išgyvena kaip meilę, tokiu būdu jis šlovina Dievą.

Tačiau Bobby McFerrino atliekami spiričuelai nėra vien religinės giesmės, tai – įvairiausių žanrų muzikos sintezė, kurią jungia muzikanto talentai: nuostabaus grožio ir šilumos sklidinas balsas bei gebėjimas improvizuoti ir interpretuoti.

Jokio kūrinio jis neatlieka du kartus vienodai, tad ir vakarykštis koncertas buvo tarsi naujai išgyventa šventė net ir albumą klausiusiems muziko gerbėjams.

Po koncerto Bobby McFerrinas su visa grupe prisijungė prie 10-mečiui skirto pobūvio „Skybar‘e“, kur muzikantų laukė staigmena: žinodamas Bobby McFerrino meilę ir dėmesį vaikams, Vytauto Labučio vadovaujamas vaikų džiazo ansamblis čia nustebino nuotaikinga savo muzikine programa.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)