Naktinės programos „vinis“ - elektroninės muzikos orkestro „Silence Family“ nariai

2009 m. susikūrusį elektroninės muzikos orkestrą „Silence Family“ sudaro vieni populiariausių bei geriausiai tiek Lietuvoje, tiek užsienyje įvertinti elektroninės muzikos atlikėjai ir kūrėjai. Tai prodiuseriai Leonas Somovas ir Mario Basanovas, su kuriais ne vieną bendrą kūrinį yra įrašiusi „Granatos Live“ taip pat pasirodysianti Justė „Jazzu“ Arlauskaitė, kol kas daugiausiai pasaulinėje elektroninės muzikos rinkoje pasiekęs lietuvis Few Nolder, beprotiškai populiarus duetas „Downtown Party Network“ ir „Silence Family“ idėjos autorius bei „Silence“ vadas Vidis. Abi festivalio naktis nuo vidurnakčio iki paryčių šokių muzikos gerbėjų kraują kaitins „silence‘ai“ Vidis ir „Downtown Party Network“.

Penktadienio naktį pasirodysiantis Vidis iš kitų DJ‘ų išsiskiria ir savo skambesiu, ir stiliumi. Plačių muzikinių pažiūrų dėka kiekviename savo set‘e jis peržengia įprastines muzikos ribas, todėl nieko keisto, kad Vidis scenoje grotuvais ne kartą dalinosi su tokiomis skirtingomis šokių muzikos žvaigždėmis kaip Steve Steve Bugu, Dave‘u Seaman‘u, Terry Francisu, Ianu Pooley, Michaelu Gray („Full Intention“), Sandy Rivera („Kings of Tomorrow“), Paulu Murphy („Afro Art“), Rhythm Doctor, Kevinu Yostu, Philu Hartnol‘u („Orbital“) ir daugybe kitų. „Granatų“ festivaliautojams Vidis paruošė daugiau nei keturių valandų trukmės programą.

Vidis "Silence Please?"

Šeštadienio nakties set‘ą pradės elektroninės muzikos kūrėjai „Downtown Party Network“. Duetas, garsėjantis subtiliu disco ir house muzikos skambesiu – jau tapo neatsiejamau ne vieno gero vakarėlio ingredientu ne tik Lietuvoje, bet ir už jos ribų. Saulty ir Bradka tandemas nuolat koncertuoja Londono, Helsinkio, Maskvos ar net Dubajaus klubuose, dirba su populiariausiais muzikos atlikėjais ir prodiuseriais, užima aukščiausias vietas geriausių remix‘ų topuose. Specialia programa „Downtown Party Network“ žada nudžiuginti ir festivalio „Granatos Live“ lankytojus.

"Donwtown Party Network" - "Summer To Begin 2013"

Nuo hip-hop ir funk iki house ir electronic

Be „silence‘ų“ festivalio DJ‘ų scenoje klubinės muzikos gerbėjus penktadienį kaitins hip-hop, funk, soul ir break-beat asas Ignas Swix, Lietuvos melomanams puikiai pažįstamas „OPUS3“ radijo laidos „MIX Subas“ vedėjas ir DJ‘as Loranas Vaitkus, taip pat Pakas ir Roadsman – vieni žinomiausių ir populiariausių Kauno alternatyvaus skambesio DJ‘ų kolektyvo „K.U.B. Collective“ nariai, deep house ir nu-disco atstovas Jackmin bei eklektišką elektroninę muziką propaguojantis duetas „FlipFlops“.

Šeštadienio programą funk, soul, hip-hop, latino ir break-beat muzikos garsais pradės Tomas Boo – vieno populiariausių visų laikų DJ‘ų dueto „Boogaloo“ narys. Vakarą tęs vienos didžiausių šiuolaikinę elektroninę (miesto) muziką skleidžiančio radijo kolektyvo „Despotin' Beat Club“ nariai Vaiperis ir Marius Bedimas bei daugiau nei 15 metų gyvuojantys, ne vieną diskotekininkų kartą užauginę „Disco Mafia“ DJ‘ai Zhillas ir Fast Edie.

Be šokių muzikos programos, festivalyje „Granatos Live“, startuosiančiame rugpjūčio 2-4 d. Rumšiškėse, lankytojai galės mėgautis populiariojo britų dainų atlikėjo ir autoriaus Jameso Morrisono, kultinio britų elektroninės muzikos kolektyvo „Fenech-Soler“, Danijos popmuzikos viltimi tituluojamų „The Asteroids Galaxy Tour“, moderniosios gotikos ir XXI a. bliuzo atstovo Jamie N Commonso, pasaulinę šlovę pelniusio gatvės muzikanto iš Australijos Dub FX, „G&G sindikatas“, Jazzu ir Sauliaus Prūsaičio projekto „DARLINGS“, Jurgos, „SKAMP“, „Liūdni slibinai“, GJan, „Keymono“, „The Perfect Pil“, Marko Palubenkos, Beissoul, „Electronic I“, „Proper Heat“, „The Colours Of Bubbles“, „Deeper Upper“, „ba.“, „Sweetsalt“, MC Mesijaus, „Shamanna Bug“, „Jama & W“, „The Local Legends“, Alice Way, „Fun Clock“, „Basi“, italų roko grupės „La Cricca“, „Gogol Bordello Tribute“, „Baltic Balkan“ ir daugelio kt. pasirodymais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)