Labiausiai Mią nustebino ir įskaudino dalies visuomenės požiūris į nelaimę.

„Pirmą parą po įvykio aš buvau ištikta šoko, negalėjau adekvačiai įvertinti net savo savijautos, ir tik kitą dieną supratau, kad patyriau rimtą traumą. Jūs tik įsivaizduokit, važiuoji sau ramiai namo ir po akimirkos vos neiškeliauji į kitą pasaulį. Tik kitos dienos rytą aš perskaičiau antraštes spaudoje. Antraštes, kurios komentavo man vakar nutikusią nelaimę. Dieve, iš kur žmonės turi savyje tiek pykčio? Buvo teigiama, kad aš važiavau 140 km\h greičiu, kad aplamai neturėjau teisės vairuoti, o mano brangūs tautiečiai komentaruose klykė iš džiaugsmo, kad Mia vos galo negavo. Brangūs žmonės, kažkuo visa tai primena V. Šapranausko istoriją. Keikiatės, rėkaujat, plūstat ir nesuprantat, kad už dažnai linksniuojamų viešų vardų slypi gyvi žmonės, kurie daro klaidų, bet turi širdį ir labai pergyvena jausdami nepagrįstą visuomenės spaudimą. Man tiesiog atsitiko nelaimė, aš neviršijau greičio, nebuvau apspangusi ir t.t. Neduok Dieve kam nors tai patirti. Per kelias pastarąsias dienas supratau, koks gyvenimas trapus ir dabar drąsiai galiu sakyti, kad jame pykčiui nėra laiko“, - teigia atlikėja.

Ji sako, kad būtent dėl šios priežasties pristato naują dainą pavadinimu "Laiko nėra pykčiui".

„Jau kuris laikas, šis kūrinys guli mano "lentynoje". Bet dabar atėjo jo metas. Pabandykim pažiūrėti į viską kitaip. Laiko nėra pykčiui,“ - sako Mia.

Dainos premjera:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (299)