Pirmieji vakaro svečiai – elektronikos, disko ir šiuolaikinio džiazo junginys „Proper Heat“ pripažintas ir klausomas ne tik Lietuvoje, bet ir už jos ribų. Debiutinį albumą „Chapter One“ išleido patikima Didžiosios Britanijos leidykla „Nang Records“, padedanti grupei skintis kelią į tarptautinę sceną. Neišgydomų discoholikų sąskaitoje pasirodymai visuose pagrindiniuose šalies klubuose ir festivaliuose. Artimiausiuose grupės „Proper Heat“ planuose - nauji gyvi instrumentai ir išplėsta grupės sudėtis, svarbiausi vasaros festivaliai Lietuvoje ir nauji įrašai.

Pagrindiniai vakaro svečiai - vienas produktyviausių vardų Lietuvos elektroninės muzikos scenoje duetas „Golden Parazyth“. Nuoširdžiai plušantys GP ir K@ per penkis metus Lietuvoje pasiekė praktiškai viską, ką galima nuveikti elektroninės muzikos scenoje. Šį teiginį įrodo „Lana Del Ray“ vadybos pasirinkimas duetui leisti apšildyti madingą populiariosios muzikos žvaigždę sausakimšoje „Siemens“ arenoje. „Golden Parazyth" studija nestovi tuščia net vasarą, tad nauji kūriniai - visuomet pakeliui, o duetas patyliukiais užsimena apie atnaujintą skambesį ir būsimą jau ketvirtąjį albumą.

Kaip ir visi serijos koncertai, šis – visiškai nemokamas. Koncertų pradžia – 19:30 val. Koncertams pasibaigus „Vasaros terasos“ ketvirtadienį pratęs didžėjų „Niutono Stereo“ duetas.

Tolimesni jau žinomi ir įsidėmėtini šios serijos koncertai – Jurga Šeduikytė ir paslaptingieji „Electronic I“ (birželio 20 d.) bei Jazzu ir Sauliaus Prūsaičio projektas „Darlings“ (liepos 04 d.).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją