Jie jau buvo spėję sukelti skandalą Lietuvoje dar žiemą, kai pasklido gandai kad mūsų šalin užsuks roko dinozaurai - "AC/DC". Tačiau šis gandas nepasitvirtino, o, aistroms aprimus, paaiškėjo, kad birželį koncertą planuoja pakankamai panašiu stiliumi grojantys "Airbourne".

Grupė į koncertinį turą leidosi vos pries porą savaičių, pristačiusi savo trečiąjį studijinį albumą "Black Dog Barking".

Muzikinę karjerą pradėjusi vos pries šešerius metus, išleidusi savo pirmąjį diską "Runnin Wild", grupė jau spėjo pasirodyti visame pasaulyje garsiuose, Vokietijoje vykstančiuose muzikos festivaliuose - “Wacken Open Air”, “Rock Am Ring“, „Rock In Park”.

Jeronimo Miliaus ir grupės "Soul Stealer" apšildyta publika australus priėmė ypač šiltai, retai kuri grupė gauna tiek klausytojų dėmesio. Neliko skolingi ir svečiai - grupės lyderis publiką vaišino alumi.

Tai jis dare kiek neįprastu mums būdu - daužydamas alaus skardines sau į kaktą tol, kol šios sprogdavo ir paskleisdavo alaus debesį. Susibūrusiems pirmose eilėse tereikėjo tik užversti galvas aukštyn ir išsižioti.

Koncerto akimirkos - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)