Baltarusijos muzikinė rinka - didžiulė. Todėl kaip M. Palubenkai pavyko nukonkuruoti ilgą sąrašą vietinių grupių ir atlikėjų, besivaržiusių atsidurti vienoje scenoje su Lana?

Lietuvoje alternatyviosios muzikos ir M.A.M.A. apdovanojimuose triumfavęs M. Palubenka DELFI prisipažino, kad apie tai jis nesusimąstė.

"Iš tiesų, Baltarusijoje norinčių grupių turbūt buvo nemažai. Todėl man tikrai labai džiugu, kad rinkosi atlikėjus iš bendro katilo", - šypsojosi atlikėjas, kurį apšildyti Laną Del Rey pasirinko Baltarusijos renginių ir koncertų organizatoriai, su kuriais jis susipažino Vilniuje, vykusio festivalio "Vilnius Music Week" metu.

"Su jais susidraugavau. Radome bendros kalbos. Mano seneliai gyvena Baltarusijoje. Ir mano giminės šaknys yra iš ten", - prisipažino dainininkas.

Lana del Rey

"Tik paskaičiau atsiliepimus ir straipsnius. Man ji labai patinka. Tikiu, kad ji yra paprastas žmogus. Ir kiek ji besislėptų ir kiek sąmokslo teorijų sukurta bebūtų, manau, gyvenime ji nėra "padirbta", - neabejoja atlikėjas.

Lana Del Rey - ne pirma žvaigždė, kurią apšildys jaunosios kartos Lirtuvos dainininkas. "Man jau teko stovėti prieš didžiulę minią ir koncertuoti prieš garsų atlikėją - Kauno "Žalgirio" arenoje apšildžiau Katie Melua, - pasakojo jis.

Tuomet M. Palubenkai užkulisiuose nebuvo jokių problemų susipažinti ir pabendrauti su žinoma atlikėja. Todėl vaikinas tikisi, jog jam galbūt pavyks pabendrauti ir su Lana Del Rey.

"Jei pavyks su ja susitikti akis į akį, bus puiku. Tada bandysiu perduoti jai savo albumą. Tai būtų tikrai šaunu", - neslėpė Markas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)