„Jau esame sudarę preliminarų galimų kandidatų sąrašą. Kol kas su nė vienu iš jų apie narystę grupėje kalbėta nebuvo. Tai tiesiog mūsų mintys, mūsų įsivaizdavimas, kokie asmenys galėtų prisijungti prie grupės „Pikaso“. Pasirinkome tokį pirmąjį žingsnį“, - sakė grupės vaikinai.

Haroldas ir Tomas mano, jog galimais kandidatais į „Pikaso“ narius galėtų tapti Deividas Meškauskas, Andrius Butkus, Anatolijus Oleinikas, Žygimantas Barysas, Dainius Skinderis, Paulius Sinkevičius, Egidijus Dragūnas, Andrius Pojavis, Andrius Rimiškis, Artas, Tautrimas Rupulevičius (Onsa), Juozas Butnorius, Robertas Kupstas, Petras Daunys, Rolandas Mackevičius, Audrius Bružas, Žygis Stakėnas, Deivis Norvilas, Justinas Lapatinskas, Ugnius Kiguolis, Dima Šavrovas, Aivaras Stepukonis, Artūras Jomantas, Vaidas Baumila, Vaidotas Valiukevičius, Mindaugas Stasiulis, Algimantas Minalga, Egidijus Sipavičius bei Marijonas Mikutavičius.

„Tai tik mūsų pirminės mintys. Nežinome, ar tikrai kiekvienas kandidatas pasiteisintų, be to, negalime žinoti ir jų reakcijos. Šį sąrašą nusprendėme paviešinti. Galbūt kažkas iš mūsų matomų kandidatų galvoja panašiai, kaip ir mes, mato save grupėje „Pikaso“ ir atsilieps. Tikimės, kad niekas nesureaguos neigiamai, juk čia tik mūsų pamąstymai. Taip pat sąrašu norėjome pasidalinti, nes norime, kad ir mūsų gerbėjai prisidėtų prie šio svarbaus sprendimo. Kviečiame su socialinių tinklų pagalba pasidalinti savo mintimis ir siūlymais“, - kvietė Haroldas ir Tomas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)