Kūrinį „Beautiful Life“ Beissoul gerbėjai jau yra girdėję – kartu su dainininke Gabriele Griciūte vaikinas kūrinį atliko pernykštėje nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje. Vis dėlto išgirdę naują kūrinio versiją, dainą retas pažintų – Beissoul pristato akustinę kūrinio versiją, perdirbtą atlikėjui būdingu stiliumi.

„Kai per radiją ar internetu klausau man patinkantį kūrinį, įsivaizduoju, kaip jį atlikčiau pats, savaip. Kai pirmąkart išgirdau „Beautiful Life“ iškart supratau, kaip norėčiau jį girdėti. Man pavyko – dabar jis „beissouliškas“, - šypsosi dainininkas.

Kiekvieną naują kūrinį dainininkas pristato kartu su nufilmuota vizualizacija – tai tarsi Beissoul vizitinė kortelė. „Beautiful Life“ vizualizaciją dainininkas filmavo, kaip pats sako, “kažkur laukuose už devynių jūrų ir marių”.

„Tai akustinė vizualizacija su mūsų pasaulio dalimi bei išdaigom, prie kurių mielai prisidėjo ir šalia šliaužusi sraigė. Labai mėgstu įvairius gyvius – jie labai mieli ir fotogeniški“, - juokiasi dainininkas.

Meilę akustikai jaučiantis Beissoul gerbėjams žada ir daugiau akustinių kūrinių versijų. Patikina – dalis jų bus naujai suskambę seni kūriniai, planuojami ir nauji. „Turiu didelę silpnybę akustiniam pateikimui, tad renkuosi itin kruopščiai“, - patikina.

Į sceną – su didžiausiomis žvaigždėmis

Vasaros sezoną Beissoul pradėjo pasirodydamas sostinės festivalyje „Loftas Fest“, kur dainavo vienoje scenoje su tokiomis garsenybėmis kaip Miss Kittin, „Tale of Us“ „C.A.R.T.“ ir kitais. „Buvo be galo, be krašto stebuklinga. Šis festivalis paliko labai didelį ir gerą įspūdį, tegul gailisi tie, kas ten nebuvo“, - neatslūgstančiomis emocijomis dalijasi Beissoul.

Tačiau nors sakoma, kad gera pradžia jau pusė darbo, šių per vasarą laukia dar labai daug. „Vasara bus labai darbinga. Ruošiamės transformacijoms, festivaliams, koncertams“, - patikina Beissoul.

Koncertuoti vaikinas žada Vilniuje ir kituose didžiuosiuose šalies miestuose, taip pat planuoja pasirodymus pajūryje.

Bene svarbiausias vasaros pasirodymas Beissoul laukia festivalio „Granatos Live“, vyksiančio jau rugpjūčio 2-4 dienomis, scenoje. Čia dainininkas pasirodys kartu su tokiomis pasaulinio garso žvaigždėmis kaip Dub FX, James Morrison, „Fenech Soler“, taip pat – lietuviškos muzikos scenos pažibomis Jurga, „Skamp“, „G&G Sindikatu“ ir kitais.

Dainininkas neslepia itin laukiantis galimybės dainuoti šiame festivalyje ir pripažįsta: jam tai – didelė garbė ir malonumas, tad tikisi koncerto metu sutikti gausų būrį gerbėjų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)