Specialiai šiam įrašui grupė parengė instrumentinį kūrinį „E2-A6“. Pamatykite jį pirmieji štai čia:

Tai pirmoji grupė, kuri „Vilnius Temperature“ kameroms grojo ne akustiškai, kaip yra įprasta šiam videokanalui. Tačiau patys „Without Letters“ patikina, kad groti lauke – ne tas pats, kas scenoje.

„Ši kompozicija tiria mūsų galimybes išlaikyti tą pačią koncertinę „Without Letters“ atmosferą minimalizuojant struktūrinius elementus bei iškraipyto sintetinio garso kiekį. Iš Mišos (grupės narys Miša Skalskis – K.V.) atėmėme kompiuterį, nenaudojome daugumos gitaristų pedalų. Sintezuoto garso šiame atlikime labai mažai, nors gali atrodyti priešingai“, – apie pasirodymo užkulisius kalba „Without Letters“ gitaristas Adomas Narkevičius.

Filmavimą juostiniu fotoaparatu fiksavo „Vilnius Temperature“ idėją palaikantis grupės „Biplan“ gitaristas Olegas:

Už kokybišką klipo garsą „Vilnius Temperature“ dėkoja po muzikos studijų Dubline (Airija) į Lietuvą grįžusiam ir prie komandos prisijungusiam garso režisieriui Aivarui Žydeliui.

Jau šį savaitgalį „Without Letters“ gros „Vilnius Temperature“ vardo scenoje pirmajame vasaros festivalyje Lietuvoje „Loftas Fest“. Iš viso šioje scenoje pakviesta groti 12 jaunų grupių iš Lietuvos ir Estijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)