Pasak Lietuvos delegacijos konkurse vadovo, penktadienį šiųmečio Lietuvos atstovo „Eurovizijoje“ Andriaus Pojavio laukia repeticijos.

LRT.lt pašnekovas M. Tyla mena Lietuvos atstovo „Eurovizijos“ konkurse 2009-aisiais Sashos Song patirtį – tuomet į finalą patekęs atlikėjas pasirodė pirmas. „Iš tikrųjų nieko gero tai nežada. Bent jau pliusų tikrai neduoda. [...] Žinome, kad daug kas nespėja įsijungti transliacijos. Bet šiandien yra taip, kaip yra, ir nieko nepakeisime“, – tvirtina prodiuseris.

Jis pabrėžia, kad labai svarbu, jog Lietuvos atstovas ketvirtus metus iš eilės patenka į „Eurovizijos“ finalą. „Tai jau yra daug. Tai rodo mūsų stabilumą. Šiandien ryte ne viename užsienio naujienų tinklalapyje perskaičiau, kad lietuviai kažkaip stebuklingai papuola į finalą. Pagaliau gal pradės suprasti, kad Lietuva nėra šiaip sau kažkas iš kažkur ir pradės labiau gerbti. Galbūt šiais metais mums ir nepasiseks laimėti „Eurovizijos“ [...], bet, manau, tikėtis, kad būsime antrame dešimtuke – visada galima“, – tvirtina prodiuseris M. Tyla.

Jis prognozuoja A. Pojaviui po finalo „plius minus“ dvidešimtą vietą.