„Į mūsų pre-party atvyksta amerikiečių grupė „Blue Devils“ – jie yra mušamųjų instrumentų virtuozai, penkiolikakart pasaulio čempionai“, – trumpai pre-party ypatinguosius svečius pristato festivalio organizatorius Victoras Diavara.

Taip pat išankstiniame festivalio vakarėlyje gros pats Vee, Vaiperis, Dee&Kamy duetas, „Disco Mafia“ narys Zhill ir saulės muziką grojantis Doctah Jahngle.

„Loftas Fest“ pre-party vyks jau šį ketvirtadienį, prie buvusio klubo „Woo“, Vilniaus g. 22, nuo 19 iki 23 val. Visi yra laukiami: su dviračiais, pledais, patogiais batais, gera nuotaika ir atvira širdim.

„Loftas Fest 2013“ apimtys auga kasdien

„Lofto“ festivalio programa šiemet iššaugo į rimtą tarptautinio lygio muzikinį vojažą.

Visame pasaulyje žinomi vardai – tokie kaip MTV išgarsėjusi hiphopo pankė Kelis, Ibizos ir Berlyno diskotekų karalienė Miss Kittin, hipsterių numylėtas Toro Y Moi, legendiniai islandai „Mum“, dubstep muziką gyvai grojantys pasiutę britai „Modestep“ ir daugelis kitų – šį festivalį į savo planus įtraukė tik dėl jo unikalumo net ir jų jau visko mačiusiomis akimis.

„Loftas Fest 2013“ – tai lygių neturinti patirtis nekeliant kojos iš miesto – festivalis miesto centre su lauko scena ir 4 scenom vidinėse erdvėse bei kitomis pramogomis 3 dienas iš eilės.

O dienomis gersim kavą ir dalinsimės žiniomis specialioje festivalio dienos programoje – trendų konferencijoje „What’s Next?“. Apie pastarąją daugiau informacijos - jau visai netrukus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)