58-ajame „Eurovizijos” dainų konkurse, vyksiančiame Švedijos Malmės mieste, dainą „Something“ atliksiantis A. Pojavis tikino, kad svarbiausia jo pasirodyme daina: „Važiuoju sudainuoti. Jokių blizgučių, fejerverkų nebus.“ Šiais metais režisieriais iš anksto papasakojo viziją, kaip mato pasirodymą. Kaip teigė A. Giržadas, specialių efektų neprireiks. Delegacija taip pat nesiveš jokių reklaminių bukletų, mat, kaip teigė prodiuseris M. Tyla, jie atsiduria šiukšlyne.

58-ajame „Eurovizijos” dainų konkurse, vyksiančiame Švedijos Malmės mieste, dainą „Something“ atliksiantis Andrius Pojavis tikino, kad svarbiausia jo pasirodyme daina: „Važiuoju sudainuoti. Jokių blizgučių, fejerverkų nebus.“ Šiais metais režisieriais iš anksto papasakojo viziją, kaip mato pasirodymą. Kaip teigė A. Giržadas, specialių efektų neprireiks. Delegacija taip pat nesiveš jokių reklaminių bukletų, mat, kaip teigė prodiuseris M. Tyla, jie atsiduria šiukšlyne. Lietuvos delegacija šiemet yra bene mažiausia, kokią į „Euroviziją“ yra siuntusi mūsų šalis. Tačiau taupo ne tik Lietuva, bet ir kitos šalys. „Laikai, kai delegaciją sudarė 100 žmonių, pavyzdžiui Graikijos, baigėsi, – sako A. Giržadas. – Ir pompastikos ar prabangių vakarėlių „Eurovizijoje“ jau nebeliko.“

„Žiūrime į ateitį su viltimi ir gera nuotaika“, - kalbėjo Audrius Giržadas. Lietuvos delegacija į Švediją išvyksta jau sekmadienio vakarą. A. Giržadas atskleidė, kad jau yra sudaryti visi repeticijų planai, numatyti renginiai, kur dalyvaus A. Pojavis. Skane mieste A. Pojavio laukia pasirodymas lietuvių bendruomenei, gyvenančiai tame regione. Tai bus ne eurovizinis vakaras, o koncertas tautiečiams. „Eurovizijos“ kaimelyje rengiamame koncerte, kurį transliuos internetu, A. Pojavis atliks akustinį dainos variantą.

„Man baisiausias dalykas yra skristi lėktuvu. To aš bijau labiausiai“, - teigė A. Pojavis paklaustas, kaip jaučiasi prieš pasirodymą. A. Pojavis taip pat atskleidė, kad su savimi į konkursą pasiims gitarą ir turės ne vieną talismaną.

„Prognozių neieškau, neskaitau, aš dainuoju. Ir orus prognozuoja šiuolaikinės technologijos, bet kartais viskas pasikeičia. Labai viskas priklausys, kaip atrodysime tą vakarą, kokią žinią sugebėsime perduoti visai Europai. Nereikia jaustis prastesniais, jei britai kažką pasakė“, - kalbėjo A. Pojavis, pasiteiravus ką mano apie tai, jog vienas iš britų „Eurovizijos“ apžvalgininkų skyrė atlikėjui paskutinę vietą. Paklaustas apie jam patikusias konkurentų dainas, atlikėjas minėjo Italijos, Vengrijos, Graikijos kūrinius.

„Tikrai ne vieną kartą pasigailėjau, kad įsivėliau į šią istoriją. Tai buvo du kartai. Pirmo nepamenu, o antras kartas buvo tada, kai skridau iš Amsterdamo, kuomet užsidegė mano lėktuvas. Tai labai gera patirtis suprasti šou pasaulį ir atrasti savo vietą“, - dėstė A. Pojavis, daugiausiai palaikymo sulaukiantis iš šeimos ir artimų draugų. Nors dainininkas stebina daugelį savo ramumu, tačiau tikino, kad tikrai prieš konkursą jaučia jaudulį.

„Lažybų bendrovės favoritu laiko Daniją, bet girdėjau skeptišką nuomonę apie šią dainą. Tai, ką aš mačiau Amsterdame lyginant su praėjusiais metais Azerbaidžane, lygis yra žemesnis. Andrius ten tikrai atrodo gerai“, - pasakojo prodiuseris M. Tyla ir pridūrė, kad konkurso favoritas užkulisiuose išrinktas.

Spaudos konferencijos akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)