„Ne kiekvieną dieną pasitaiko proga tapti pirmuoju lietuviu, reziduojančiu Ibizos klubuose. Esu nusiteikęs ryžtingai. Pasigaląsiu alkūnes ir kaposiu konkurentų galvas“, - pusiau juokais pasakojo Driule XL.

Ibizoje tris kartus jau viešėjęs didžėjus tikisi, kad jam padės patirtis. „Esu tarp vyriausių finalo dalyvių“, - sakė Driule XL.

Jam teks nugalėti 17 jaunų ir talentingų atlikėjų, laimėjusių atrankas savo šalyse. Finalininkai susitiks gegužės 21 dieną Ibizoje vykstančioje „International Music Summit“ (IMS) konferencijoje.

Vėliau didžėjai dalyvaus praktinėje stovykloje, kuruojamoje elektroninės muzikos ekspertų: Maceo Plex, Avicii, Solomun, Steve Lawler, Fatboy Slim ir Joe Gohhard iš „Hot Chip“.

Stovykloje paaiškės konkurso nugalėtojai, kuriems atiteks reziduojančio didžėjaus vieta legendiniuose „Sankeys“ ir „Café Mambo“ klubuose ir galimybė visą vasarą groti Ibizoje.

„Iš viso Ibizoje stovyklausime 13 dienų, o tiksliau – naktų. Į stovyklą vežuosi du nebaigtus savo kūrinius, tikiuosi gauti techninių patarimų dėl skambesio“, - pasakojo Driule XL.

Didžėjus jau spaudė ranką vienam iš būsimų lektorių Maceo Plex. Deep house muzikos žvaigždė surengė pasirodymą Kauno klube „Gargaras“ iš karto po didžėjų konkurso „Burn studios Residency“ Baltijos šalių finalo.

„Nekantrauju sugrįžti“, - tokiais žodžiais po sausakimšo pasirodymo su Kaunu atsisveikino Maceo Plex.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)