Visą sezoną kvietę linksmintis su bilietu į vieną pusę didžėjai St. Stereo ir Recoco kviečia į savo ciklo „One Way Ticket“ finalinį renginį. Gegužės 3-ąją vilniečius lankys jau beveik 20 metų šokių muzika gyvenantis vokietis Alex Flatner. Šeštadienį, gegužės 4-ąją visą naktį šokėjų lūkesčius pildyti pasirengusi komanda „The Sneekers“.

Gegužės 10-ąją renginyje „Therapy“ Vilniuje gyvenančios ir kuriančios maskvietės Anna Hanna kvietimu gros amerikietis Adultnapper, pažįstamas ir tikruoju vardu – Francis Harris.

Gegužės 11-ąją – „Silence Night“ metas. Šios nakties metu specialią techno programą pristatys prodiuseris Leon Somov, gyvai pasirodys Few Nolder, didžėjų frontui atstovaus Vidis.

Daugelio mylimas ir pasiilgtas vokiečių atlikėjas Ian Pooley klube „Opium“ viešės gegužės 17-ąją, penktadienį. Jį, susižavėję naujuoju būsimo svečio albumu „What I Do“, pasikvietė seni jo talento gerbėjai „Downtown Party Network“.

Ką tik klube atšventę 6-ąjį gimtadienį susivienijimo „Mondayjazz“ atstovai tuo tarpu gegužės 18-ąją laiką už pulto leis su rusų didžėjumi Algorythmik.

Priartėjus festivalių sezonui „Opium“ taps vieno didžiausių Europoje bass muzikai skirtų renginių ambasada. Kroatijoje rugpjūtį vyksiančio „Outlook Festival“ atstovai į Vilnių gegužės 24-ąją deleguos britą Commodo.

Šeštadienį, gegužės 25-ąją bent jau šešias, o gal ir gerokai daugiau valandų vinilą po vinilo klube suks duetas „12 inčų po žeme“, šį sezoną sukunkuliavusio ir praėjusią savaitę Ivan Smagghe vizitu atostogų išėjusio ciklo „Smala“ dalininkai.

Gegužės 31-ąją, kuomet Naujamiestyje ūš „Loftas Fest“, šio nuotaikoms pasiduos ir „Opium“. Didžiųjų scenų linksmybes į intymią klubo erdvę po pagrindinės programos kvies perkelti komandos „Partyzanai“ atstovai Mantas T. ir Gvidas. Labai gali būti taip, kad renginyje „Loftas Fest Afterhours“ specialų pasirodymą surengs ir kuri nors iš pagrindinių festivalio žvaigždžių.

Klubo sezonas baigsis birželio 28-ąją tradicinėmis „Išleistuvėmis“. Iki jų klube dar apsilankys vokietis André Lodemann bei britai Jam City ir Rory Phillips. Visos svarbios programos naujienos skelbiamos gerose vietose platinamame laikraštyje „Opiumas liaudžiai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją