Šįkart “Studio9” vyksiančiame renginyje gyvo garso koncertą sugros alternatyvios muzikos klausytojams puikiai pažįstami “Golden Parazyth” vyrukai, o prie jų prisijungs broliukai latviai “The Sound Poets”.

Penktus metus skaičiuojantis “Golden Parazyth” duetas atskirų pristatinėjimų neprašo lyg gyvuotų ne vieną dešimtmetį. Nuoširdžiai plušantys GP ir K@ savo gerbėjus vos užsikabaroję ant scenos stebina visa sprogdinančia muzikine energija ir lyrišku balsu vienu metu.

Regis, tris studijinius albumus ir vieną EP išleidę vaikinai laužo bet kokius standartus ir savęs tikrai nerėmina į jokius rėmus. Galbūt dėl to “Golden Parazyth” pastaruoju metu domina ne tik tautiečius.

Charizmatiškieji vaikinai Zaraso saloje rugpjūčio 2-3 dienomis gros “Late Night Special” programoje.

Jau žinoma, kad kaimynai “The Sound Poets” festivalyje visų lauks "Feel Free" scenoje.

Su pirmuoju savo singlu “Emily” duetas šovė į pačias muzikines aukštumas ir jau 2012-aisiais buvo pripažinta geriausia Latvijos pop-rock grupe.

Netikėtai, tačiau pelnytai “The Sound Poets” yra lyginami su tokiais vardais kaip “Arcade Fire”, “Coldplay” ar “Keane”, tačiau patys vaikinai sakosi, kad jųdviejų kelias į šlovę dar tik prasideda.

Tuo tarpu muzikos ir pramogų festivalis “Galapagai” pažada, kad toks koncertas taip pat tik pradžia prieš prasidedant didiesiems pasiruošimo darbams. Kaip jau įprasta, “Galapagai 2013” kvies susitikti rugpjūčio 2-3 dienomis, prie Zaraso ežero.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)