oncertas įvyks sostinės senamiestyje įsikūrusių Vilniaus Mokytojų namų (Vilniaus g. 39) svetainėje, iškart po darbo dienos pabaigos, 18 val.

Tarp tų atlikėjų, kurie geriausiai reprezentuoja Lietuvos muziką pasauliui

„Volumetears“ yra dviejų jaunų profesionalių muzikančių Jekaterinos ir Annos 2010 m. pradėtas duetas. Merginos susipažino Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje, kur abi yra baigusios studijas džiazo katedroje. Jekaterina – vokalo, Anna – gitaros.

Autentiška „Volumetears“ kūryba yra profesionalių muzikos pamokų akademijoje ir asmeninių įtakų, varijuojančių nuo Whitney Houston baladžių iki „The Roots“ hip-hopo, rezultatas. Neskubėdamos jos pamažu dalinasi savo muzika ir tampa vis pastebimesnės šalies scenoje.

Tarp „Volumetears“ koncertų – pasirodymai Vilniaus muzikos savaitėje, festivaliuose „Vilnius Music Week“, „Druskomanija“, „Liverpool Live Camp“, projekte „Geltonos sofos klubas“.

Volumetears – Soap:

Dueto daina „She“ buvo įtraukta į lietuviškos muzikos eksportui skirtą rinkinį „Note Lithuania 2013“, į kurį patenka tik tie atlikėjai, kurie, rinkinio sudarytojų nuomone, geriausiai reprezentuoja Lietuvos muzikos sceną pasauliui. Ši daina taip pat buvo panaudota Audriaus Mickevičiaus režisuotame filme „Du indeliai jogurto“. Filmas buvo nominuotas Sidabrinės gervės apdovanojimuose.

Volumetears – She:

Koncerto kaina – tokia, kokią nusistatys patys klausytojai

Koncerto kainą kiekvienas atėjusysis nustatys pats: siekiant renginius padaryti visiems prieinamus, „AGATA Gyvai“ toliau bus laikomasi principo „Mokėk, kiek manai, jog atlikėjas yra vertas“. Visi koncerto metu surinkti pinigai nukeliaus tiesiai atlikėjui.

Tai bus jau trečiasis „AGATA Gyvai“ renginys. Pirmajame, įvykusiame prieš du mėnesius, koncertavo grupė „Kaf Kaf“, antrajame atvirą meistriškumo pamoką surengė avangardinio džiazo kūrėjai Liudas Mockūnas ir Lietuvoje viešėjęs pripažintas prancūzų gitaristas Marc Ducret.

Ciklą „AGATA Gyvai“ organizuoja Lietuvos atlikėjų ir fonogramų gamintojų asociacija AGATA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją