Tad gegužės 2 d. į "Loftą" ir gegužės 9-ąją į Kauno „Gargarą“ susirinkusius melomanus Jurga žada palepinti ir intelektualia muzika, ir maloniais akiai vaizdais.

Pasak „Mados infekcijos“ senbuvės Kristinos Kruopienytės, sukūrusios kostiumus ne tik Jurgai, bet ir kitiems muzikantams, svarbiausia buvo išlaikyti vientisą liniją, nenutolti nuo pagrindinio Jurgos įkvepėjo – garsiausių pasaulio kino juostų.

„Kūrybinis procesas man buvo išties įdomus, kadangi tai yra vienas iš pirmųjų mano projektų, skirtų scenai. Prieš kuriant kostiumus, Jurgos albumą perklausiau ne vieną kartą, išnagrinėjau muzikos stilistiką. Jurga šį kartą bus išties kitokia“, - pasakojo viena talentingiausių Lietuvos dizainerių.

Pati Jurga Šeduikytė pridūrė, kad albumo pristatymo koncertui yra ruošiama ir įspūdinga scenografija – kiekvienai dainai kuriamos specialios vizualizacijos, įkvėptos atitinkamų filmų.

„Koncerto tikslas – sukurti vientisą atmosferą. Tai bus tikras iššūkis, nes pirmą kartą per savo karjerą albumo muzikai ir jo pristatymui pasirinkau temą,“ - sakė atlikėja.

Dainininkė atskleidė dar vieną detalę: sceną puoš įspūdingi burių formos ekranai, simbolizuojantys laisvę, svajonių išsipildymą, kelionių troškimą ir ribų, kurios dažnai mums trukdo judėti į priekį, peržengimą.

„Laimingiausi mano kūrybos gerbėjai dalelę tos palaimos, kurią jaučiu peržengdama sudėtingas gyvenimo ribas, tiesiogine prasme galės išsinešti kartu – aš ir paramos fondas „Už jūrų valstybę“ įteiksime iš legendinės „Ambersail“ jachtos burės pagamintus suvenyrus, kurie, tikimės, taps mano muzikos gerbėjų talismanais“, - apie gražią iniciatyvą papasakojo kūrėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)